Ake je podla vas najhorsie miesto, kde clovek moze dostat krc? Ja obcas schytam do lytka, fajne hnusne, alebo uz som mal aj v prstoch na nohe...spoluziak zase chytil do sanky ked zival Co zvyknete robit ked dostanete krc? Ja zacnem kopat ako saleny, ne
@bettsy toto som mal na mysli, je to fest hnus a tento krc sa da v podstate aj vyvolat tym ked sa snazis silno "zavriet" alebo stiahnut k sebe prsty na nohe... tak som ho dostal prvykrat
@moonbeam No ja ho mávam pomerne často, lebo v cvičeniach na skoliózu je zahrnutý cvik aj s týmto zovretím prstov na nohách a natiahnutím rúk. Ale čudujem sa, že si na to moje nohy ešte nezvykli...
Ja dostávam v noci do lýtka celkom pravidelne Nemuselo by ma to budiť v noci Ja sa vždy vyskočím z postele a postavím sa na tú nohu - vždy to pomôže. Raz ma chytil kŕč aj v bazéne, našťastie som nebola v hlbokej, no odvtedy si dávam dosť pozor. Ale menštruačné kŕče sú asi najhoršie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
do lýtka som volakedy schytávala tiež, tak som vždy vystrela nohu, snažila sa na ňu postaviť a po väčšej bolesti to prešlo
V tedy mám pocit že ma šľahne.
a ešte som zažila aj v chodidle, tiež dosť hnusná bolesť, nemohla som s tým ani hýbať, ani sa postaviť, nič.. to neprajem nikomu