zdravím zajtra mám termín výber krčných mandlí a nejako som si to rozmyslel myslíte že môžu nastať nejaké peripetie ak sa tam nedostavím ? alebo im zavolať ?
@lopinkoo
bolesť každy vníma inak, zrejme to písali "jemnocitní" a chceli nahnať strach druhým...
ale ty si predsa chlap, hadam niečo vydržíš....
keď bude po všetkom, tak si povieš, ani to tak nebolelo
poznám mnoho ľudí čo boli a prežili to, si predsa chlap nie? a máš napísané že 22 ročný, tak sa ukľudni, nestresuj, pekne tam chod, oni ti ich vyberú, pár dní sa trošku budeš sťažovať no ale čo, potom budeš mať krásny život
@lopinkoo Tak to je rôzne, ja ťa nechcem strašiť, ale ako to môže byť v pohode, tak rovnako sa to môže aj pokaziť. Už dávnejšie bol taký prípad, že 5 ročné dievčatko išlo vyberať mandle a zomrelo pri tom. Totiž, jeden ten kúsok sa doktorke vyšmykol z pinzety a zapadol jej do hrdla. Ona sa začala dusiť a tá doktorka jej začala dávať umelé dýchanie (to bola jej chyba, mala nechať malú nech to vykašle), takže jej to vlastne fúkala do pľúc a nakoniec sa dievčatko udusilo.
mne vyberali minulý pondelok a nebolo to také zle, ako som preštudovala ( čo aj ľutujem - nedaj na ostatných-si individualita. Môžeš to znášať aj lepšie ako iný.
Uvedom si, že akýkoľvek zásah do ľudského organizmu nieje sranda, no dá sa to prežiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
par minút, cvak a máš to za sebou
bolesť každy vníma inak, zrejme to písali "jemnocitní" a chceli nahnať strach druhým...
ale ty si predsa chlap, hadam niečo vydržíš....
keď bude po všetkom, tak si povieš, ani to tak nebolelo
Uvedom si, že akýkoľvek zásah do ľudského organizmu nieje sranda, no dá sa to prežiť.