Brat krealkalin a necvicit (neni cas) len trocha zdihat cinky je blbost podla vas? pojdem aj tak hore o toho nie? niekedy som cvivil dost ale terza uz nemam cas no rad by som dobral ten kreatin co mam ale nemam kedy chodit cvicit , ked doma urobim kliky a
Brat to je hlupost, beru to len nuly co nemaju na to, aby boli naozaj dobri. Mozno vramci chvilkoveho skusania sa to da, ale spoliehaj sa radsej na cvicenie. Hoci aj kliky, brusaky, zdvihy atd. Tieto latky maju viacero vedlajsich ucinkov, o ktorych vyrobca nepise.
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a moja rada je: nežer to
@twenty tak pre teba je takmer kazdy z ludi co cvici nula, teba urcite maju ludia velmi radi...