Ahojte, ešte jedna otázka, je tu niekto, kto by mi vysvetlil ako fungujú kredity? Najlepšie na umb, čítala som študijný poriadok atď, ale stále niektoré veci nechápem... Poprosím TS, kto by bol ochotný.
Kredit kt. ponukaju za dany odbor(1-2 kredity) dostaneš ak spravíš ten predmet niaké percentá 60% tuším a vyše .. na postup do ďalšieho ročníka potrebuješ niaké minimum(napríklad čo ja viem 40 na mojej) ,ale odporúčaný može byť vyše (napr. 60) ,pretože na spravenie bakalára potrebuješ vyše ako 3-násobok toho minimálneho počtu ,napr. 180 ,t.j (ten min. počet 40+40+40 by ti nestačil,ale 60 áno,preto ten odporučany ) ...a kredity za rok sa ti zbierraju v ramci ročnikov...ja tiez nastupujem a tiez sa v tom stracam ale toto je taky zaklad,keby mam chybu tak ma kludne opravte
@kolcak123 alebo hocikto iný, máme mať aby sme prešli ročníkom najmenej 60 kreditov a ja ako som si dávala predmety s tým aby som splnila všetko do troch rokov tak ich mám 85 namiesto 60.. myslite že som si vela naložila na prvák, či to je bežné? vôbec to neviem odhadnúť....
180 na studium, 60 na rok, 20 na semester povinne Nehram zbytocne kredity naviac budu ti nanic 180-190 staci bohato Iba ak ta nieco zaujme vol si podla toho
@condition ďakujeem, a tak keď som čitala študijny plan tak tam bolo napr. za tri roky musiš mať z pvpredmetu 26 kreditov, tak som si to vydelila troma, čo mi vyšlo na rok 9, tak som si tam hodila po tri predmety za tri kredity na tento rok... A tymto spôsobom sa mi tam nazbieralo po kkt kreditov tak som z toho zmatena že keď mam dosť kreditov vďaka, čo ja viem, povinnym predmetom, môžem polovicu z tychto volitelnych vymazať? Btw pardon za dlhu otazku ale mam pocit že sa z tohto nevysomarim nikdy, asi nebol dobry napad isť na vš
@sigaa niektoré PV predmety su povinne pre vsetkych na to si daj pozor a vacsinou prave na nich nazbieras tieto povinne PV kredity staci tak po 9 ked si to podelis to uz je na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov