Viete mi poradiť nejaký fakt dobrý krém na strie (najlepšia by bola značka kt. netestuje na zvieratách) ale niečo kvalitné. A potom aj niečo na celulitídu + nejaké cviky na zadok (čo hovoríte na behanie po schodoch?). Áno, chcem dokonalé nohy a zadok
schody na celulitídu pomáhajú. ako, niežeby som mala nejakú príšernú ale tak videla som to na sebe a odkedy musím vyšlapať kopec a vybehnúť 100 schodov na intrák (výťah neexistuje), pociťujem zmenu k lepšiemu
@cooffee má síce pravdu, no nieje to tak vždy. Ja osobne som nikdy nepribrala ani neschudla viac ako 2-3 kilá a mám strie na stehnách, pritom mám nohy chudé.
Je to skôr o tej elasticite pokožky, proste krémovať a vyživovať neustále.
Á bol mi odporučený krém na pokožku ktorý používajú tehotné volá sa Elastán..alebo tak nejak, úž neviem presne Ale tie strie čo máš, už nezmiznú :/
@elsi ak si chudá aj 2-3 kilá môžu byť prudký výkyv ... okrem toho poznám ľudí, ktorí prudko vyrástli a vtedy sa im spravili. Strie sa dajú pomerne pekne vyhladiť (nie úplne odstrániť) laserom.
@lilu ja som tiež nikdy prudko neschudla ani nepribrala. len som dosť rýchlo vyrástla. a mám takú na **** pokožku, že sa trošku škrabnem a hneď mi zostane jazva.
len mi nehovorte že mi to už nezmizne určite sa aspoň trochu zmenšia a vyblednú nie? mala som aj na prsiach a vtedy som používala taký krém myslím že to bol vichy a riadne to pomohlo.
Anesi krém na celulitídu, behanie či už po schodoch alebo po lese do kopcov, či aspoň rýchla chôdza je fajn. Na jar si spraviť detoxikáciu, obmedziť tuky, sacharidy a piť čaj na chudnutie a véľa vody z vodovodu.
@jessiqa Ahoj, urcite vyskusaj od Weledy olej proti celulitide! Najlepsie v kombinacii s brezovym pilingom. Krasne upravuju stav koze na stehnach/zadocku, pri spravnom pouzivani. Netestuju na zvieratkach, bio kvalita zarucena, krasne vone a same prijemne pocity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale tie schody pomáhajú celkovo chudnúť
Je to skôr o tej elasticite pokožky, proste krémovať a vyživovať neustále.
Á bol mi odporučený krém na pokožku ktorý používajú tehotné volá sa Elastán..alebo tak nejak, úž neviem presne Ale tie strie čo máš, už nezmiznú :/
len mi nehovorte že mi to už nezmizne určite sa aspoň trochu zmenšia a vyblednú nie? mala som aj na prsiach a vtedy som používala taký krém myslím že to bol vichy a riadne to pomohlo.
laserom :/