Ahojte, chodím na gympel a pomaly si máme vyberať seminárky - rozmýšľam o práve (teda si dám dejepis a nosku), ale chcela by som sa skôr špecializovať na kriminalistiku (UK Trestné právo, kriminalistika a kriminológia) ... myslíte, že budem mať šancu sa s
To som plánovala aj ja...ale na policajnej akadémii si vybrať odbor kriminológia...myslím, že na SVK sa dostaneš na také niečo jedine a čisto po známosti, čiže ak tvoji známi - veľmi dobrý známi - konfigurujú s právnickými kanceláriami a pred menami majú právnické tituly a ochotu ťa zamestnanť, tak nulová
caute chcel by som sa opytat ci existuje na slovensku taka skola co sa tika kriminalistiky nemyslim prava ale nieco na sposob Kriminalka Miami proste riesenie vrazd a tak ako to vydite v TV
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
1.nedostaneš sa kvôli mrte tlačenkám
2.budú ťa kolegovia diskriminovať ako babu? určite
3.pokazíš sa medzi polišmi........poliš je zločinec na druhej strane zákona.....to nie je klišé
4.nebojíš sa o život a hlavne o život rodiny? budú mať búchačky pod vankúšom kvôli tebe?