akoze fajn na birz by sa to hodilo ale na seriozny web by som asi nic taketo vyrazne nedavala.....skor nejaku tmavomodru...nieco originalne......tiez takee nemastne neslane...obycajne..
páči sa mi. farebne pekná, tvarovo pekná, veľmi jednoduchá a účelná. načo vymýšľať komplikované veci na propagáciu niečoho tak obyčajného? podľa mňa tam je všetko zladené.
a písmo v tom hlavnom menu by som dala rovnako hrubé ako tie nadpisy v hnedých poliach napravo, a tiež medzery medzi jednotlivými položkami toho menu by sa mi viac páčili, keby boli približne rovnaké (medzera medzi "úvod" a "novinky" je podstatne väčšia ako medzi "naše služby" a "eshop"), a keď už máš celé menu zaoblené, tak keď dáš myš na tie krajné položky ("úvod" a "kontakt"), fakt by nemuseli byť hranaté
@tommyhot aj ja si myslím...stránka ma ničím nezaujala...rozne hrozne kriklave odtiene zelenej..keby aspon nejaku bledozelenu..ale hentaku kriklavu...............akoze pardon ale myslim si,ze taky desing by som spravila aj ja..keby sa mi chce...samozrejme ze by som to nenaprogramovala...
defaultna podkladova farba indexovej stranky je kriklavo zelena, co je dost krute pre oci, kedze sa ti najskor zobrazi takato ostra zelena a cez nu nasledne modra, viac ma vsak zaujima:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
prvý dojem je fajn, ale keď už chceš kritiku...
aky je vlastne vztah medzi:
» www.stairsoftshop.6f.sk/...
» www.donaskova-sluzba.6f.sk/... tato cast sa mi zda byt zbytocna a mohla byt zaradena priamo pod eshopom v niektorom z 2 menu