Myslíte si že každá škola má/musí mať nejaké záujmové krúžky? Idem na UK - pedagogiku a v povinnych ani nepovinnych predmetoch nemám nič ako nemecký jazyk alebo rôzne športové veci. Myslíte si že vysoké školy májú nejaké krúžky, alebo si to budem musieť
Tak to si si pozrela zle. Každá škola má vo voliteľných predmetoch určite nemčinu. A jeden športový predmet máš na UK v prvom ročníku povinný, čiže ani toho sa nemusíš obávať.
@alpynus lebo čo som si pozerala predmety tak všetko boli len akosi "k veci".. nič také mimo toho.. tak to dúfam že som si to zle pozrela.. že to tam bude..
my sme mali na UK neminu v PV predmetoch. ale aj tak 90% ľudí šlo na anglinu.
a čo sa týka telesnej - máme možnosť si ju zapísať ako predmet za 1 kredit a potom na zápise si určiť konkrétnu činnosť - od aerobiku cez kolektívne športy až po bedminton, turistiku, horolezectvo či kajak
no a pokiaľ sa nejakým záujmovým činnostiam chceš seriózne venovať, odporúčam radšej individuálne.
@xrumka - ee, ja som na PraFUK a tam je také že Katedra telesnej kultúry a športu al. také niečo podobné normálne si telesnú zapíšem na zápise ako predmet a potom si volím niečo konkrétne z ponuky. Ale ako vravím, veľká kvalita to nie je, čiže ak seriózne šport, tak nie cez VŠ...
Ja som bola akože vo vysokoškolskej volejbalovej lige a vlastne ako jediné plus celého toho vidím, že som dostala bonusové body na pridelenie intráku. A inak u nás sa dá telesná zapísať max. do tretieho ročníka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a čo sa týka telesnej - máme možnosť si ju zapísať ako predmet za 1 kredit a potom na zápise si určiť konkrétnu činnosť - od aerobiku cez kolektívne športy až po bedminton, turistiku, horolezectvo či kajak
no a pokiaľ sa nejakým záujmovým činnostiam chceš seriózne venovať, odporúčam radšej individuálne.
A inak, môžeš si kľudne zapísať aj mimofakultné predmety.
Ja som bola akože vo vysokoškolskej volejbalovej lige a vlastne ako jediné plus celého toho vidím, že som dostala bonusové body na pridelenie intráku. A inak u nás sa dá telesná zapísať max. do tretieho ročníka.