No ja chcem ist do VW na buduce leto na mesiac na brigadu,zarobil by som tam 9000.Pracuje tam moj otec ale budem mat len 15 tak neviem ako.Drzte palce......alebo serte namna
Akurat tak cez rodinu a znamych. Ziadna firma ti brigadu neda, lebo NEMOZE - nastuduj si obchodnny zakonnik. Popripade predaj svoje veci, alebo predavaj drogy or whatever.
ja neviem ... ale aj ini tunak u nas to tak robia / robili ... ale nepoznam inu brigadu kde sa to da ,iba toto roznasanie novin (letakov)
-ide vlastne o to ,ze to je napisane na rodica ,ale vykonavas to ty ,taktiez aj peniaze idu rodicom (ktory by ti ich podla zakonov rodiny mali dat ,ne? )
a niečo také ako roznášanie letákov? či to je tiež až od 15nástich??
Alebo sa ponúkni susedom, že im vyvenčíš za malý poplatok psov... Hlavne nie všetkých naraz, keby si ich vrátil potrhaných asi by ti veľmi nezaplatili...
Brigada sa 13 rocnym detom nedava preto lebo by ich to mohlo prestat bavit a vybodli by sa na to vies co ja som v lete makal na sklade a bol tam jeden 13 rocny maly blb ktory neuniesol 3kilovu krabicu... preco? z LENIVOSTI cele dni sedel a vyhovaral sa ze v noci zle spal atd atd. a mi ostatny sme makali nakoniec ho vykopli a nedostal ani halier lebo robil minimalne!
Roznasaj letaky pre sukromnika..napr ked su v schranke letaky ze bude vypredaj alebo take blbosti...tak to roznasaju pre sukromnika a strasne dobre platia..ja mam 50na hodinu..
Myslim, ze nikde...ak potrebujes peniaze, pozicaj si od rodicov s tym, ze im to vratis po brigade v 15-16 a ak nemas co robit a chces sa cinit, chod robit dobrovolnicku do utulku pre zivocichov aspon budes prospesna...
aha teraz som si vsimla ze potrebujes peniaze tak jedine ta alternativa s rodicmi...ja ked som mala 13, potrebovala som peniaze jedine tak na rozsirenu zasobu skolskych pomocok alebo inych bezvyznamnych artiklov...
JA nemam ani 13 ale ponukli mi pracu v orifleim ale nemala som cas tak som tam nesla. A ponuklimi ju len preto lebo som si pisala na pokeci a jadnea baba mi napisala ci tam necem robit ye na veku neyaleyi
Dobrý deň volám sa Rado mám 13 rokov a som velmi pracovitý hladam brigádu v oblasti Zavara a trnavi odpiste mi prosim alebo mi zavolajte na čislo 0902152912
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Btw pise sa kde...
-ide vlastne o to ,ze to je napisane na rodica ,ale vykonavas to ty ,taktiez aj peniaze idu rodicom (ktory by ti ich podla zakonov rodiny mali dat ,ne? )
Alebo sa ponúkni susedom, že im vyvenčíš za malý poplatok psov... Hlavne nie všetkých naraz, keby si ich vrátil potrhaných asi by ti veľmi nezaplatili...
btw: vtip-
chlapik si vezme prostitutku su v aute idu na vec... a chlapik sa spyta: pocuj kolko mas rokov?
slecna: 13 preco?
ch: tak do toho teda nejdem.
slecna: debil povercivy.