Tak už zajtra o 20.15 na Jednotke začína Národné finále pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest 2009! Kto sa stane víťazom národného kola, a bude bojovať za slovensko v Moskve? napíšte mi svoj tip, kto sa stane víťazom? Tu je 16 finalistov:
VIP - Hvi
cele je to onicom podla mna...ved kohokolvek tam posleme sa len hanbit budeme =D radsej nech ostanu vsetci doma...ale ked uz dakto musi tak asi Komajota - 7 nocí
Ja bych' dal Zimányovú, lebo ako jediná mala skladbu a prejav vhodný na Eurovíziu
(Chápte - na texte nezáleží, aj tak mu nikto nerozumie. Dôležitá je melódia a prejav)
no vidím, že tu každý len drístal na to ako vždy, tak krátko a stručne tie moje 3 tipy:
Martina Schindlerová - Krídla
Kamil Mikulčík a Nela Pocisková - Leť tmou
Mária Čírová - Búrka
aby som bol presný, tak nie sú to moje osobné tipy (okrem Martiny pochopiteľne), ale bral som do úvahy hlas ľudu a vzišli mi z toho tieto tri mená... tak uvidíme ako to nakoniec všetko skončí
mne sa páčila Čírová - Búrka...myslím,že dobre spievala...hrala na klavíri a ten song je fakt dobrý..ale aj keby vyhrala ESC na slovnesku myslim ze uplnym vitazom nebude Slovák..proste si myslím,že vyhrajú skôr veci ktorým každý rozumie....myslím že niečo anglické
Podla mna je to uplne jedno a je mi to ukradnute Nic mi to neda a aj tak budem na intraku bez telky s kopou kamosou sa smiat na niecom a posledne co ma bude zaujimat je nejaka sutaz v telke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(Chápte - na texte nezáleží, aj tak mu nikto nerozumie. Dôležitá je melódia a prejav)
Martina Schindlerová - Krídla
Kamil Mikulčík a Nela Pocisková - Leť tmou
Mária Čírová - Búrka
aby som bol presný, tak nie sú to moje osobné tipy (okrem Martiny pochopiteľne), ale bral som do úvahy hlas ľudu a vzišli mi z toho tieto tri mená... tak uvidíme ako to nakoniec všetko skončí
ale aspon aké také šance má Nela Pocískova - Let tmou a Andrea Zimanyiová- to s tým kľučom (sami jej povedali, že ma piesen stelesňujúcu euroviziu )
2. Mária Čírová - Búrka
3. Tomáš Bezdeda - Každý z nás
Páčila sa mi len pesníčka Leť tmou..Ale keď top 3 tak top 3
a dufam ze to NEBUDE Cmorik!!
Komajota - 7 nocí
toť typujem