@neoriginalna cooo ? mal na sebe tu jeho klasicku oranzovu vestu ? inac by ma zaujimalo ako ho tam beriete v tej prievidzi..ci ho povazujete za celebritu alebo len za obycajne opilca lebo ja akoze u nas v Nitre casto stretavam desmodakov,chalanov z horkyze slize alebo neakych hercov co hraju v tych trapnych serialoch ale ich nepovazujem za celebrity ale laco to je moj zivotny vzor..planujeme s kamosmi ze raz pojdeme do PD odfotit sa snim
@neoriginalna tak to sa mozes spolahnut ze sa ozvem aj teraz pred mesiacom som bol na chate kusok od prievidzi..som aj otca prehovaral aby sme sa zastavili v tej jeho krcme ale sestra radsej chcela ist do bojnic tak z toho nic nebolo ...viem ze byva na bjornsonovej alebo ako sa to pise v neakom jednoizbovom byte na prvom poschodi na silvestra pojdeme znova na tu chatu tak sa neako skontaktujeme dufam
@diduska125@iwka555 treba sa viac snazit..ked sa vam podari urobit neaku dobru nahravku kde bude davat neake dobre hlásky tak vas budu uznavat vsetci meliskologovia slovenska somozrejme treba dat na net potom..
A čo ta to zaujima?? ved ti to sam program Birdzacky povie ak klikneš na spodku mestá dokonca z celeho Slovenska aj zo zahraničia aj z USA a môžeš si vybrať koho chceš !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Handlová.
» www.birdz.sk/ludia/okres/pri...
ja nie som priamo z PD..z Novak som ale to nie je az taky rozdiel v pd som casto..
kazdy takyto ako my kto ho pozna ho uz stretol urcite.. ale neberie sa to ako nieco extra ak pojdes do pd ozvi sa ukazem ti kde byva
@neoriginalna no dufam ze do vtedy na teba nezabudnem tak skocime do septimi..pozvem ta na tie vase prievidzske speciality co tam capuju a nalievaju
a meliška som nestretla, aj ked okolo Septimy chodim často :/