Teraz vážne, ktoré dievča by v dnešnej dobe chcela mať doma suchára? Každá predsa hľadá "zábavu" a povedzme si to na rovinu každý jeden z nás je aspoň trocha povrchný, čiže aj krása je jedno z kritérií. Ja len že "vážny" ľudia dnes vypadajú smiešne a naop
Ja si nemyslím že vážni ľudia vypadajú smiešne a zas je pravda že sú sympatickejší tí ľudia ktorí sú zábavní a majú zmysel pre humor. To ale neznamená že kvôli tomu musia byť vypatlaní ako si ich nazval.
A možno si niektorá zas povie, že ktorý muž by chcel suchárku, veď chlapi predsa hľadajú zábavu a baby, čo budú spontánne a budú sa smiať ako pripečené na každom ich vtipe. Pointa je, že "suchári" oboch pohlaví stoja v pozadí a nevedia sa navzájom tak ľahko nájsť. Jednoduchá logika, že trhlých extrovertov si všimneš skôr. A tá vypatlanosť je už z tvojej strany trošku odsudzovanie, opak introverta nemusí byť povrchný kretén.
nah. som trhlý extrovert (myslim ze sa tak mozem nazvat) a zeny si ma vsimnu a to je tak vsetko. kludne bud suchár. vobec to od toho nezalezi podla mna.
Kedysi som si myslel, že birdz zomiera na prehnané moralizovanie... ale mýlil som sa. V skutočnosti je hlavným problémom prehnané zovšeobecňovanie (ach) a samozrejme nedostatočná údržba To je evergreen birdzu :/
@anzu máš pravdu, pravdupovediac v tomto je zrejmé že vnímaš situáciu zrelo, dala si mi námet na premýšlanie a je vidieť že sa vyznáš. Dakujem a tvoj názor si Vážim a aj ostatný by mali. Týmto túto tému považujte za ___Zatvorenú___
btw s tym "čím trhlejší a vypatlanejší chlap..tým vačší úspech" naplno suhlasim sam ked mam extrovertnu naladu, tak nie je nudza o pozornost dievcat, a to pritom nemusim povedat nic extra vtipneho alebo rozumneho.
suchár nie, ale niekto s kým sa nebudem nudiť, kto ma dokáže rozosmiať ale dá sa s ním porozprávať aj o vážnych veciach, takže taký normálny a myslím že ta tvoja teoria nie je pravdiva
@unmondemeilleur nejaká ktorá potrebuje mať svoj život pevne pod kontrolou a riadiť každý jeho aspekt, suchár by jej vyhovoval lebo by s ním nemusela bojovať a prispôsobovať sa mu. Bolo by to pre ňu omnoho ľahšie ako hľadať nejakého nesuchára ktorý bude s jej očakávaniami a názormi kompatibilný.
Uplne milujem vyjadrenia typu "vsetky teraz hladaju len zabavu" kokso, ja neviem ak si mal jednu ci par slahnutych byvalie, ot ti este nedava kompetencie generalizovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
btw. slovo suchár je naozaj diskutabilné....lebo nie je suchár ako suchár.....a pravdu nemáš...nesúhlasím...
Ja konkretne toto:
som rada, že ti neunikla pointa môjho príspevku, ty lentilka.
btw s tym "čím trhlejší a vypatlanejší chlap..tým vačší úspech" naplno suhlasim sam ked mam extrovertnu naladu, tak nie je nudza o pozornost dievcat, a to pritom nemusim povedat nic extra vtipneho alebo rozumneho.
ale v budúcnosti nie, asi nechcela.