nebudem ti radsej pisat o tom ako som ja dostal host rodinu a co s nimi bolo dalej lebo by som ta asi uplne demotivoval, ale urcite sa ti tam bude pacit
kamarat sa vratil z californie pred mesiacom...vobec sa nestazoval vychytil dobru rodinu skolu...nechcelo sa mu odtial odist a teraz ho bol navstivit jeho najlepsi kamarat taky cernoch....
ja idem taky do USA odchadzam 12. augusta a vobec soho uz nemam dobry pocit mam strasny strach a nechcem odist so slovenska a uz duplom nie teraz ked mam take skvele prazdniny ale som rada ze mam aspon lokalitu aj ked hostovska rodina mi stale chyba idem do Washingtonu do mesta Walla Walla ale moj studijny pobyt zacina najprv trojdnovym pobytom v New Yorku
lebo mi ju este agentura nezohnala moze sa stat ze budem zo zaciatku byvat u svojej koordinatorky, ktora mi hlada rodinu ...a na 3 dni do New Yorku ideme viaceri studenti zo slovensk abudeme tam mat nejake orientacne stretnutia a nam poukazuju New York a ptoom budeme na treti den kazdy letiet do svojho mesta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takže pokračujem v tradícii shika6 ide tiež
ako je mozne ze tam ides ked este memas hostovsku rodinu?A preco budes 3 dni v New Yorku?
lebo mi ju este agentura nezohnala moze sa stat ze budem zo zaciatku byvat u svojej koordinatorky, ktora mi hlada rodinu ...a na 3 dni do New Yorku ideme viaceri studenti zo slovensk abudeme tam mat nejake orientacne stretnutia a nam poukazuju New York a ptoom budeme na treti den kazdy letiet do svojho mesta...