@milo5 no, ja ak neratam organiku, ktoru som si prenasala, tak len na jednu som chodila ako na klavir, ale ta zenska teda ma riadne srala, som rada, ze ju uz ani vidiet nemusim
uff, aspoňže tak...síce ešte neviem ako to bude, ale asi potom v druhom ročníku prestúpim na bezpečnosť a kontrolu potravín ak sa podarí....to je ešte vo hviezdach lebo som si dala prihlášku na tú bezpečnosť a kontrolu, len tam ma neprijali a ponúkli mi toto agropotravinárstvo...a mňa sprostú napadlo, že som sa mohla odvolať, keď už som mala všetko zaplatené a poslané..
@iws bkp mas skoro to iste ako app, az na to, ze bezpeciari maju stale nejaku hygienu, vseobecnu hygienu potravin, hygienu potravin, hygienu distribucie, hygienu stravovania atd. atd. atd., cize to sa stale toci okolo toho isteho a moc ta nepotesim, ti spominani "oblubeni a jedinecni" vyucujuci su aj tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som ho tento rok skoncila...
@milo5 preco na peklo? je to celkom fajn, ak samozrejme nenatrafis na par nasich "oblubenych a jedinecnych" profakov