Matt Bellamy.. ano som zaujaty, ale ovlada vsetky hracie techniky, navrhol skvelu gitaru, pouziva vsakovake efekty, ma hudobny sluch ako malokto, ovlada klavir minimalne tak, ako gitaru.. a hlavne je to skladatel.. hocjaky gitarista ked chyti gitaru do ruky ako malych chalan, tak sa za tie roky nauci hrat vyborne (SLASH), niektorym musia ukazovat, ako hrat obycajne primitivne riffy (Hammet).. preto uznavam komplexnych hudobnikov a nie strunovych onanistov.. solovat vie uz kazdy kok pomaly, ale skladat ee...
@pubertslatinocelny dakde na youtube to bolo video o Metallice.. neviem ci to nahodou nebol dokument Some Kind Of Monsters.. nevedel zahrat jednoduchy Hetfieldov riff do novej piesne, tak jeden z ich zvukarov mu zobral gitaru a ukazoval ako sa to hra, a aj ked to Hammet po nom opakoval, stale mu to neslo.. skoro som odpadol =D
privela roznych stylov, a k tomu, ked uz hore pisete o skladateloch, nepyta sa kto je lepsi hudobnik/virtuoz, ale gitarista, a vzhladom na tak polozenu otazku sa neda odpovedat, kvoli faktu, ze su z roznych stylov...
@kolini presne tak, u mna ide hlavne o ten feeling. Jimi bol uzasny, Clapton ma tiez uzasny feeling aj ked nevie hrat az tak dobre na gitare a Muse nejak nepocuvam no je obdivujem ako niektory ludia dokazu kombinovat tie efekty a experimenotvat cize tiez by som dal David Gilmour
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@dudri potvrdi, tusim to aj on videl
ale to len preto, že sa chce ostrihať, ak sa tak už nestalo :/