fuhaa...neviem jak vy ale ja som na tom zavislaaa!!!v stvrtok boli teda posledne dve casti a na konci och...ja som revala este rano pri ranajkach...kto uz videl tretiu seriu?...ze sare odfiknu gebulu a mjkl si bude trieskat hlavu o mreze :' '
nooo..aj ja som na tom poslednu dobu zaavislaaa...hlavne tato deria je mrte napinavaa!!!!a to s tou odseknutou hlavou tej dokktorky je dobraa debilina!!!!mohli ostat spolu!!!!!
ja mam doma všetky série.. chytil ma to dej, nápad, myšlienka toho seriálu.. sú tam niektore veci, kt. sa mi vidia prehnane, lae celkovo sa to podla mňa dá... Teraz ma ale chitil serial Jericho... to je vážne pecka... a samozrejme nesmiem zabudnút na môj serial no.1 - Doktor House.. To je akože totálne super serial...
Len jedna vec ma neskutočne serie (s prepačenim)..
ja to pravidelne pozeravam a ešte si to aj nahravam - pre istotu, keby mi niečo uniklo ale jak na potvoru, som nebola na poslednej časti doma..sice som sestre (mladšej) povedala nech to nahra..no nech sa snažila jak chcela..dala nahrat len predposlednu čast a na tu pre mna velmi DOLEZITU poslednu - ZABUDLA !! Som myslela že ma snad porazi..a jak na potvoru to nikde na nete nemožem najst som zufala !!
Prison Break je skvely serial!!! Ja som na nom tiez zavisly. Stále ho pozeram a obdivujem scenaristov pretoze je to fakt premakané a premyslené. Na začiatku mali napísaný príbeh len pre 2 série ale dokázali úžasne vymislet dalši pribeh a prepojit ho s 3 seriou ktora je tiez super.Už sa tešim na 4. seriu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a neveiete ci onyy ten jak sa vola ten ten mexican ci co to je zac ci prezije
...
akoze...nechapem..ked je niekto na tom taaak maximalne zavisli..preco tro pozera v telke a nestahuje si to???
mna by to ale nebavilo
ja to pravidelne pozeravam a ešte si to aj nahravam - pre istotu, keby mi niečo uniklo ale jak na potvoru, som nebola na poslednej časti doma..sice som sestre (mladšej) povedala nech to nahra..no nech sa snažila jak chcela..dala nahrat len predposlednu čast a na tu pre mna velmi DOLEZITU poslednu - ZABUDLA !! Som myslela že ma snad porazi..a jak na potvoru to nikde na nete nemožem najst som zufala !!
Noo pls Neviete kedy bude 4. seria?? nemyslim na nete ale kedy ju budu vysielat v telke Na JOJKE