ABBA nezpodmienecne ...podla mna nie je nikto kto nepozna aspon jednu pesnicku od abby...ale od tych ostatnych aj ked boli znami tie ich pesnicky akosi zanikli
@samaroo1 Čo ti hrabe? S tou abbou, že každý od nich pozná aspoň niečo (i keď možno ani nevie, že sú to oni), súhlasím, ale taktiež je to aj pri Queene a Beatles.
uz dajte pokoj s tym Jackom....preco musel zomriet prave on? pokazil mi den ked to cely cas hra v radiu....ale neberte to zle, inak nic na mrtvych nehovorim
nehlasujem za michaela preto, že práve zomrel, hlasovala by som za neho aj bez toho. fanúšikom queenu ani abby nie som. beatles boli síce super, ale miestami mi lezú na nervy a rozhodne neboli tak inovatívni ako jackson.
madonna vie akurát tak podchytiť aktuálny trend.
falco nikdy nebol až tak veľký fenomén, to len v nemecku a tam, kde chytajú vivu
presley bol super, ale nebol to jackson. a úprimne, povedzte mi, kto z vás aj o presleym niečo vie a pozná viac ako jeden song?
jackson bol pre mňa totálne inovatívny hudobník s výborným vizuálnym prevedením svojich skladieb, jeho klipy boli samostatnými mini filmami a proste... spojiť rockové postupy s africkým rytmom? jeá
ja tomu stale nomozem uverit,ze MICHAEL JACKSON zomrel,vzdy som si myslela,ze on je nesmrtelny on je jednonucho uzasny spevak a tanecnik,milujem jeho pesnicky a nikdy nanho nezabudnem aj ked tu uz davdo nebude ludia nanho nezabudnu,uz nikdy nebude niekto tak uzasny ako bol on
tiez by som zanho hlasovala bez tak..abbu mozno akzdy pozna, ale to este neznamena, ze je naj..teda aspon pre mna.. a nezabite ale netusim kto je falco
tak z týchto možností si nevyberiem... nemôžem za to, voči oldies mám neskutočnú averziu a ten novší madonin discovymetačparketov-pop tiež nie je moja krvná skupina... (aj keď pre mňa najmenšie "zlo" - snáď tým pomenovaním nikoho neurazím
A inak strašne vtipné, ako si človeka uctia až po smrti... Za života 3/4 mladých brala Jacsona ako perverzného uchyla, ktorý by sa mal dať liečiť, a po jeho smrti ho odrazu všetci milujú...
aj queen je dobry ti skor taki rockovi beatles mali popovu hudbu tak ako jackson ale beatles boli lepsi ako jackson a abba ta bola tiez velmi dobra elvis presley toho predcili iba beatles - chrobáci a madonna moze ist do riti s takou hudbou ta sa neda porovnavat s nikym z uvedenych jej najhorsia piesen je give it to me otras fuuuuuj tu si ani davat nemusela ale inak okrem nej su vsetci skveli ...no este ta falco to nwm tu nepoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
madonna vie akurát tak podchytiť aktuálny trend.
falco nikdy nebol až tak veľký fenomén, to len v nemecku a tam, kde chytajú vivu
presley bol super, ale nebol to jackson. a úprimne, povedzte mi, kto z vás aj o presleym niečo vie a pozná viac ako jeden song?
jackson bol pre mňa totálne inovatívny hudobník s výborným vizuálnym prevedením svojich skladieb, jeho klipy boli samostatnými mini filmami a proste... spojiť rockové postupy s africkým rytmom? jeá