ak si pod pojmom komik predstavím fakt komika napr. formatu M. Lasica... tak na SK vlastne ziadny poriadny komik nie je... takže keď žiadneho nemáme, tak nemože byť ani nik najhorší
Náhodou. Mne slovanskí komici aspoň tí starší pripadali celkom vtipní. Taký M. Lasica v pohode. Ale tí moderní typu Cuky a Luky, Kemka... Na to sa nedá dívať.
Mňa najviac irituje Mišo Hudák, keď rozpráva vtipy v Inkognite po východňarsky, Polnišová celkovo, Andy Kraus aj s jeho seriálmi. Hej a Skrúcaný, keď hrá ožratého.
Andrej Kraus. Juraj Kemka. Ostatných ako tak môžem. Len ma zaráža, že tu spomínate Andreja Bicana a niekoho zo silných reči, samotný Gordulic nie je moc dobrý komik, ale má v tíme vtipných kolegov, hoci niektorí svoje vtipy často opakujú.
Tiez ma ako prvy hned napadol Peter Marcin, Andy Kraus a Vlado Vostinar, aj ked on nie je komik, ale ten jeho humor je na zaplakanie Andrej Bican podla mna trapny az tak nie je, aj ked na jeho vtipoch sa nesmejem
ja sa pridavam na marcina a andyho krausa, ti by ma rozosmiali iba ak by som mal osem rokov alebo naopak dakych sestdesiat asi a v zivote som nevidel nikoho ineho robit vtipy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale Temné kecy sú tiež ťažká sračka, len od nich nepoznám žiadne mená
@willbebetter Evelyn? Tá je fakt otrasná
Predbehol si ma. Bican je podla mojho nazoru absolutne bez konkurencie.
Petra Marcina je mi ľúto, niekedy je potrebné v najlepšom skončiť, a to mal na konci minulého desaťročia spraviť
to ste v dobrých pičiach potom
a inak ani neviem, nejak to nesledujem. ale moc mi nešmakoval kredenc a tie akože vtipne stand up comedy...
a liehovisti už celkom tiež celkom prejebali
Inak mi to je jedno, "najFtipnejsi" som aj tak ja, a najkrajší...