@okay@malapohroma@sasi2680@mamradadeli@sabnacke tieto su celkom peknevyzorom...........ja sa drzim vety s jedneho songu "si krasna ale to mi nestaci"...proste nepoznam ludi s birdzu osobne...........toto je rozmyslanie 13-25 rocnej baby..........ten je krasny (takze hned ma iluzie ze ma aj povahu kazdy pekny chalan super).......ten pekny neni (sak sme baby, laksie si baba zbali chalana ako chalan babu....a nam staci lusknut prstom, tak naco by som sa co i len bavila zo skaredim ked mozem vyjebavat zo svojou zenskostou a vyberat si)...................................V 45 KE ZENY VERTE CI NIE SA VAM TO VRATI............je to deprimujuce, ale skuste sa sami sebe pozret do oci, "sakra, raz budem koza stara, 100 percentna istota"......prejde vas mraz..........vek 10-25 rokov spociva v naivite
@michal553 ďakujem .. a k tomu tvojmu čo si tam napísal.. hmm.. v živote som nezbalila chalana, o ktorého som mala záujem.. a taký vážny záujem som mala asi len o 3... aj to až po čase.. keď som ich spoznala... a vtedy som si ostatných nevšímala - nezaujímali ma... takže.. nehádž všetky do jedného vreca..
myslim, ze @bress (ma staru fotku !) .. a potom z tych, s ktorymi si tak pravidelnejsie pisem, tak asi @vive a @majqqqo , ale to je asi aj ovplyvnene tym, ze sa s nimi da v pohode pokecat
@sasi2680 no ty vyzeras jedna s tych, ktorej nejde cisto o vyzor......mam pravdu?...samozrejme, o zakladnu hygienu ti ide ked baba chodi s chalanom.......zuby umyte, nejake to dvihanie cinky, dbat aspon trochu o vlasy, dobre oblecenie mat........proste takto. ked vidis chalana prvy krat v zivote...........a ty ani nevies, dajme tomu je to brutalny dobrak......ci sa ti stalo, ze si si takto nepomyslel, fuuj ten je ale skaredy a vyhybala si sa tomu aby si sa s nim rozpravala???????????...si taka ci nie?..
@michal553 prečo tak podľa teba vyzerám?? prečo si to myslíš? a nie nemáš pravdu.. ja sa väčšinou s cudzími ľuďmi do rečí nepúšťam, lebo som ten tichší a hanblivejší typ a tu aj tak sa pozná väčšinou každý s každým.. a prečo by som sa nemohla porozprávať aj s niekym kto nevyzerá zrovna najlepšie?? nečítal si čo som písala predtým? keď mám záujem o niekoho, iných chalanov si nevšímam v tom zmysle, že by som s ním niečo chcela mať
@sasi2680 ved ok, byt dobry clovek, znamena mat dar od boha, to znamena...........opacne pohlavie, ked mi je nesympaticky nejaky dotycny, tak naivne si nebudem klamat sam sebe, ze sa mi paci, ked sa mi nepaci....ale mat ten dar znamena, neodsudit ho, a keby sa chce so mnou rozpravat, nezacnem sa tomu dotycnemu smiat, bo aj toto sa stava ze "co ty na mna hovoris vobec, ty skareda koza...skaredy debil......mal som na mysli situacie z realneho zivota, nie teba heh.........ale ty, znam ta len s birdzu vyzeras byt pohodacka
@lola8 Musel som Ti dať nejaký kompliment, lebo nedávno som sa s kamarátom bavil, o tom prečo sa jedna kamarátka tak s ničoho nič urazila, no a ja som jej povedal, že jej kamarátka je výzorom škaredá a on je o dosť starší a povedal, že vy dievčatá ste na takéto veci citlivejšie o moc, ako keď žena urazí muža...no lúto mi prišlo, že som Ťa urážal, síce tvár nemáš bohvieakú, nebudem klamať, ale vyzeráš byť povahovo úplne v pohode a v reáli by som sa s tebou normálne bavil...P.S: JA SOM NA TOM NENI O NIC LEPSIE, A JE ZBABELE URAZAT INICH, KED SAM TU NEMAM FOTO
@lola8 Musel som Ti dať nejaký kompliment, lebo nedávno som sa s kamarátom bavil (JE O DOSŤ STARŠÍ ODO MŇA A MÁ VIAC SKÚSENOSTÍ V ŽIVOTE), o tom prečo sa jedna kamarátka tak s ničoho nič urazila, no a ja som jej povedal, že jej kamarátka je výzorom škaredá a on je o dosť starší a povedal, že vy dievčatá ste na takéto veci citlivejšie o moc, ako keď žena urazí muža...no lúto mi prišlo, že som Ťa urážal, síce tvár nemáš bohvieakú, nebudem klamať, ale vyzeráš byť povahovo úplne v pohode a v reáli by som sa s tebou normálne bavil...P.S: JA SOM NA TOM NENI O NIC LEPSIE, A JE ZBABELE URAZAT INICH, KED SAM TU NEMAM FOTO (smajlík)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
@majqqqo @filipkoo
A nepovedala som že nebudem odpovedať
no a teraz daj ty mňa
skus to dalej.. to som vrieskal na kazdej chate v zlom obdobi
nemusis ma sem pisat zo slusnosti
Ja? fúúha tak dakujem
Skus To Dalej.. celu pesnicku
"ja sa drzim vety s jedneho songu "si krasna ale to mi nestaci"
talian
tak len pre teba
to je nemožné =D