Niekto ju prinútil aby sa so mnou nemusela dať dokopy. Ona sa bojí dať sa so mnou dokopy a nie preto žeby nechcela. To je rozdiel. Nie nadarmo mi napísala, že som si podľa nej dojebal život. Len na základe čoho dospela k takejto mienke voči mne, to je otá
zasa sa bojí reagovať verejne, takže nech sa páči:
humencan 16:14
píšeš to čo máš od nej. všetko nepodložené. s tým by veľa vody nenamútila.
@humencan nepoznám ju ani nikoho z jej okolia, takže od nej nič nemám. píšem len to čo vidím na základe tvojho vrcholne psychotického a paranoidného prejavu tu na birdzi.
ona keď píše tak len to čo chce sama. to o čom vie, že by mi pomohlo sa posunúť vpred tak toto si necháva pre seba len. a pre mňa to je viac ako zlé. preto tieto moje reakcie. dokedy netrafím jej achilovú pätu pred všetkými nepohne to s ňou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
"Niekto ju prinútil aby sa so mnou nemusela dať dokopy."
správne. ty.
"Nie nadarmo mi napísala, že som si podľa nej dojebal život."
správne, nie nadarmo.
"Len na základe čoho dospela k takejto mienke voči mne, to je otázka."
na základe teba. gratulujem, už máš odpoveď. niekoľký raz.
humencan 16:14
píšeš to čo máš od nej. všetko nepodložené. s tým by veľa vody nenamútila.
@humencan nepoznám ju ani nikoho z jej okolia, takže od nej nič nemám. píšem len to čo vidím na základe tvojho vrcholne psychotického a paranoidného prejavu tu na birdzi.
toto je ta zmena ?? ze takyto kokoti tu budu v kuse vypisovat tieto sracky z ich pojebanych hlav ?? no dakujem pekne !!!!
dneska mam nervy, prid ku mne nech si ich vybijem na tebe aspon spojim prijemne s uzitocny
ona keď píše tak len to čo chce sama. to o čom vie, že by mi pomohlo sa posunúť vpred tak toto si necháva pre seba len. a pre mňa to je viac ako zlé. preto tieto moje reakcie. dokedy netrafím jej achilovú pätu pred všetkými nepohne to s ňou.
humencan 16:26
rozmätám ju tu na cucky. a čo spraví? nič.
@humencan píše sa "rozmetám", keď už.