@mm47 tjn ale firemny pravnici su tam. a pravnici mozu zas vrtat do veci okolo justicie, policie a verejnej spravy.
ja si myslim, ze v sucasntej dobe su najcennejsi IT.ckari a technici (lekari ani nehovorim) tieto dva som vybral fakt len preto lebo je tych absolventov vela.
Avšak týka sa to tých absolventov, ktorí vyštudovali na základe vlastných schopností a nie formou všimného. A treba mať ostré lakte! Plus znalosť platnej legislatívy je podľa mňa o niečo viac využiteľná než znalosti z ekonómie.
veci z prava sa daju zistit podla amn aj bez biflovaciek ...a je to uzitocne pre kazdu osobu ale podla mna velmi tazko uplatnitelne ked niekto nema rodicov pravnikov a za prax sa plati uz teraz
No, veľmi vzácny sú aj "airline pilots", ale na to treba 68.000 EUR, a k tomu ešte veľa iného, ale tam je veľmi veľká šanca sa výborne uplatniť po dokončení dopravnej (dokončí ju málo ľudí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja si myslim, ze v sucasntej dobe su najcennejsi IT.ckari a technici (lekari ani nehovorim) tieto dva som vybral fakt len preto lebo je tych absolventov vela.
Preto sa divim preco vobec niekto ide na pravo , to je uz trapne ako vela ich je , ako ich nikde nechcu a kolko ludi sa tam stale hrnie.
» ekonomika.sme.sk/c/5745858/kolko...
Zarucene sa uplatni ten, kto ich vie pouzit. V comkolvek....
@agrobrat !