No chodit sa mozes spytat. a on sa ta opyta urcite kde? a ked? cize chodit mozes s kymkolvek. na to sa nemozes nikoho pytat. Skvor vyznanie lasky. ale na to si este prislis malda si myslim. ese si uzivaj zivot kym sa da
myslim, ze to je trochu trapne, aby sa baba pytala chalana, ci s nou chce chodit... proste sa dokopy bud nejako date, abo ne a nikto sa nebude pytat: ahoj, nechces so mnou chodit ? ....
fuuuha tak toto je huste niak sa to obraca ja neviem je to zvlastne ked tak mu naznac ale nevybal to na neho ved to je ze wow a ked ti povie nie ufff ale rob ak ocitis...
podla mna je blbost hned sa pytat,ci s tebou chce chodit...mas predsa nejaku tu hrdost..najskor si nejak zisti,ci sa mu pacis a skamarat sa s nim...a neskor mu daj najavo,ze sa ti paci,resp.ze by si s nim chcela chodit..ale nic sa ho nepytaj...hadam to uz len je na chalanoch..nie?
Btw pytat sa niekoho: chces so mnou chodit? je podla mna trapne... ved to musis citit. Ja som sa sice tiez mojej uz ex spytal ci nechce byt moje dievca, ale zas to bolo for fun kedze uz vtedy bolo jasne, ze sme parik
trapne pytat sa na chodenie...podla mna sa to nikto nemusi nikoho pytat...staci len spravit nejaky ten "cin" a ten to vsetko vyjadri ale aj tak mas na to dost casu
preco sa to pytas??? urob jak ty myslis... ale podla mna je to uplne v pohode... myslim ze aj pink (dufam ze som si to nepomylila ) poziadala svojho priatela o ruku.... takze dievca no problem
pytat si ci chces so mnou chodit alebo nie to je dost hlupost podla mna..mam s tym skusenosti...a nie dobre...prsote musite travit spolu cas a to pride samo...budete citit ze sa citie blizsie navzajom a take vybracie ktore nikto nebude musiet vyslovit...je to prsote o tom ako dobre poznas daneho cloveka a na to samozrejme potrebujete cas..hlavne robte spolu hocijake rozne cinnosti nie len ze vyjst si na prechadzku , ale aj nejaka vecera...kino...trebars aj spolocny nakup alebo ucenie, nejaka ta pomoc, sport, hobby ...prsote aby ste sa spoznali vo vsetkom co sa da a potom si budete naozaj blizkii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Vykasli sa nato a uzivaj si este detstvo, na chalanoch mas casu dost.
Btw pytat sa niekoho: chces so mnou chodit? je podla mna trapne... ved to musis citit. Ja som sa sice tiez mojej uz ex spytal ci nechce byt moje dievca, ale zas to bolo for fun kedze uz vtedy bolo jasne, ze sme parik
'ano velmi rad'
'super tak odteraz spolu chodime'