dejepis je lahky, ale treba mu venovat vela casu, lebo je obsirny, ja som maturovala, nestihala som sa ucit, tak na dvojku som spravila, je toho dost, ale da sa, len sa treba ucit
Dejepis A na výbornú..pokial sati učí dejepis lahko tak si ho daj, mna baví tak nebol pre mňa problém ( aj keď musím povedať že som mal šťastie v tahaní otázky )
u nas maturovalo z dejepisu 34 ludi, z toho bolo 30 jednotiek a 4 dvojky. Ak si nieco povedala, aj ked to bola blbost, bola 1, ked si bola ticho 2. Ale pochybujem, ze kazdy gympel je taky, ze ti nechcu pohorsit, ked uz si tam tak dlho chodila. Ale drzim palce a nezabudajte na svatu pravdu- maturita- formalita a ta pisomna dvojnasobna
ja, a spolieham sa na to, ze teraz sa na maturite prihliada aj na predchadzajuce vysledk,y a to som mala na vysvedcku vzdy 1... takze ak sa na to aj vyserem a vypotim len nieco po pamati, tak zmaturujem isto
Noo, ja sa tiez chystam maturovat z dejepisu, aj ked az bud. rok. No nebojim sa toho, uci ma profak, ktoremu verim, ze ma na tu maturitu pripravi dostatocne a tiez, ze mi neokato mozno trochu pomoze na maturach Spolieham na seminare v 4.rocniku...skor sa obavam inych predmetov...
no ja sa obavam NOS-ky, teda tej filozofie asi hlavne... ale aj dejepisu trchoa kedze som sa nikdy poriadne neucila aj ked som mala jednotky a teraz to cele dohanat do buduceho roku... ale tak mne staci aj trojka Ja sa skor bojim prijimaciek na vysku...
ja neviem nas ohladom toho dejepisu v skole strasne strasia mne sa to zda nekonecne dlhe bojim sa ze nebudem vediet kecat o niecom 7 alebo 5 minut napriklad kebyze vytiahnem taky paleolit neolit co z duse nenavidim totiz hlavne to si neviem predstavit ako toto zvladnem a vam dali profaci maturitne otazky z dejepisu, ale teraz nemyslim okruhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
snáď to dopadne dobre
prides- vytiahnes otazku- okecas
aspon u mna to fungovalo- a tom som schytal otazku z ktorej som nevedel ani stvrtinu poriadne a mam to za 1