caute..tak potreboval by som radu. idem dnes von s jednou holkou ktora sa mi strasne lubi a neviem ci nesom do nej nahodou aj zalubeny ja ten pocit az tak nepoznam ale proste s nou je to..ine..
pozname sa len tak..zbezne ale stale si spolu piseme..p
ja som tiez z dediny a tiez moc neoblubujem nase podniky... ale v nasej dedine je vela takych ze...proste odvezes sa niekam autom do prirody a romantika a mozes sa tam prechadzat a tak...okrem toho nikto tam nerusi...
skus ju zobrat na prechadzku po luke a len tak sa rozpravajte alkohol EE a mne sa osvedcila jedna vec ak sa ti nejaka holka paci a welmi paci tak jej to povedz cim skor a povedz jej to z oci do oci but trocha romantik kua luka prechadzka a tak popr opekanie trocha aj ked vonkuje dost zima ete
@0 nejaka romantika Neviem/e aka je povaha, ze ci zabere zapad slnka alebo podobne veci. Ale @9 ma pravdu, skus na nu netlacit a len obijmut, nech si ona urci co ti dovoli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nieco vymnislis
budes musiet