ako ja by som maybe aj splnala keby zahrnieš aj nitru ale tak asi by som si z ruky skôr odhryzla ako by som išla na rande s niekym kto si podá inzerát na birdzi
@filinko ja viem... som proste špica nooo vidíš škoda... nie je nám to súdené.. ale keby ma chceš s odhryznutou rukou.. porozmýšľam a btw obdiv nestačí ... sochu chcem s pamätnou tabuľou
zvádzanie nie je až tak tažké. Babe neustále s niečím pomáhaš a ochranuješ ju. A keď si získáš jej blízkosť a jej dôveru tak prídeš na ďalší krok. Začneš jej vyznávať lásku a dobýjať ju. Ale nerob nič čo je proti jej vôli. Toto baby neznášajú. Chlapče naber odvahu a choď si na lov. Ak si vtipný, dobrý a zlatý tak čo váhaš. Ukáš čo je v tebe. Držím ty palce . Ja viem a verím, že ty nejakú babu zbalíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ju drží jak rybársky úlovok.
no daj tie podmienky
jasne ked pojde viac zien zeberem aj nejakeho chlapa
ale tak jasne ze vasde behaju fajn zeny, ale ja chcem ist na rande s Birdzackou
no a prva podmienka je v riti ale tak Žiar nad Hronom nie je aaaz tak daleko??? čii???????????
@ikuto @scenetifami to čo, akože čo teraz? sa mám s filinka poj.....
všetko začína nevinne a potom sa to zvrhne..........filip