ja to pozeram bolo tam ze michael chce aby juliu nepustali dnu ze ju nechce uz videt a tak ta blondyna isla za juliou a oni sa pobili a ta blondina chcela aby michael nebol smutny a julia povedala ze nech sa da ona do kopy s michaelom a ona sa potom spytala michaela ze ci ju ma rad a on napisalm ze ju ma rad ale pracovne a ta blondina sa rozplakala a potom nasli kameru ktora to kamerovala a nemohli to zobrat von tak to dali do laptopu a tak potom prisiel andree a zobral laptop michaelovi on si ho chcel zobrat aby si ho pozrel v noci pozrel a tak jackova sestra snim isla do hotela s michaelom a on sa chcel milovat a tak ona nechcela lebo ona chcela ten laptom vimenit s inym identickym laptopom a tak to nevedela spravit tak laptom rozbila o michaelovu hlavu sstaci??
Tuším zostarnutý Kevin Costner niesol na rukách zostarnutú Whitney Houston cez prah, veru, dalo im to obom zabrať, to bola scéna na celú minutáž časti.
videla som z toho asi do kopy necelych 5 minut ale prislo mi to uplne ze trapne a ani neveim o com bolo tych 5 minut co som to videla takze asi tak nezaujalo ma to nudne a trapne
ALE žIADNA TELENOVELA..jA TEN SERIAL SOM ZAčALA POZERAT V tATRáCH LEBO TAM IšLA LEN MARKíZA .. A strašne ma to tam chytilo..Ale už sa to blíži ku koncu a fakt ma to chytilo...
jeeej kukaawam už to bude tušim končit w pondelok nebo tak nejak xDD to som raaz naahodne zaplaa tak som kukalaa xDD len tieto dni somm nekukala aakurat w piatok kusook xDD ae šupa to je nahodoow xD ae teleenowelý tieš nemusiim xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Watch_Over...