a vlastne,vygoogli si,nebude to problém nájsť niečo. A ktorý je lepší v tej cenovej kategorií sa ani nepýtaj,myslím že také foťáky do 100eur so rovnaké aj tak.
btw. teraz ma napadá že ja tiež mám vlastne digitál tuším za 70eur kodak m340,a dá sa
za 70 eur nezozenies nic dobre.. a to ci ma 12mpx je uplne nepodstatna informacia.. Dolezity je opticky zoom, kvalita objektivu a rychlost chipu. Ostatne veci su uz len taky bonus.
no do tej sumy extra kvalitu nezozenies. samozrejme na druhej strane predpokladam, ze nejaku extra kvalitu ani nepotrebujes. no do tych 70€ mozno nieco take ako napr. NIKON COOLPIX L21. to by ti myslim malo stacit.
@22 . . . 120ka film . . . si robis srandu :p Slecna chce asi nieco ine ako vzkriesenu legendu pre sialeneho umelca
Vacsina tu plachti v oblakoch a rozplyva sa nad svojimi predstavami kvality. Ale ono to vyzera asi tak, ze tou kvalitou bude spolahlivy kompakt s dobrym servisom. Vzhladom na cenovy strop sa moc skakat neda. Fotoaparat bude asi nieco jednoduche, nenarocne, lahke na vikendy, dovolenky a p. momentky. A parametre v danej triede su priblizne rovnake.
Nikon spominany frezom je myslim ze asi najlepsia volba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
- :
» ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
a vlastne,vygoogli si,nebude to problém nájsť niečo. A ktorý je lepší v tej cenovej kategorií sa ani nepýtaj,myslím že také foťáky do 100eur so rovnaké aj tak.
btw. teraz ma napadá že ja tiež mám vlastne digitál tuším za 70eur kodak m340,a dá sa
» www.endat.sk/Foto-Video-1/Fo...
Vacsina tu plachti v oblakoch a rozplyva sa nad svojimi predstavami kvality. Ale ono to vyzera asi tak, ze tou kvalitou bude spolahlivy kompakt s dobrym servisom. Vzhladom na cenovy strop sa moc skakat neda. Fotoaparat bude asi nieco jednoduche, nenarocne, lahke na vikendy, dovolenky a p. momentky. A parametre v danej triede su priblizne rovnake.
Nikon spominany frezom je myslim ze asi najlepsia volba.
čo poviete na tento???
alebo tento???
???
ale do 70€ mozno len na bazosi nejaky lepsi.