@freestyler01 - je to Dvmbledoore - ak neveríš kukni si HP trojku alebo štvorku na záškodníckej mape sa Potter kuká čo kto robí a Dvmbledoore sa prechádza po pracovni a je tam na pergamene napísané Dvmbledoore
Ťažké rohodovanie medzi Snapom a Malfoyom, ale nakoniec zvíťazil Snape lebo miloval Lilly (Harryho mamu) ...@hangtime11 je to 100% Dumbledore prečitaj si knihu a zistíš a na tej mae sa poriadne to meno ani prečítať nedá ...
mne sa moooc pacil ten v stvorke ten Viktor Krum(stanislav ianevski) neviem ako sa dava taky ten smajl so srdieckami keby som vedela napisem ich tu milion
Opravdu těžký vybrat si mezi Malfoyem a Snapem Ale zvítězil Snape, páč je mi šíleně sympatickej ten herec co ho hraje (Eště tak znát jméno...). Jinak co se týče všech, úplně nejradši mam Siriuse Blacka a hned potom Voldemorta, ale ty tam nejsou
Prečo tu nie je Remus Lupin? Osvietený učiteľ trpiaci komplexom menejcennosti a potrebou strpčovať si život viac, ako mu ho strpčuje fakt, že ho rafol jeden milý pánko tu predsa musí byť!
@flavus Proč? Stejně mam radši knihy. A jak teď sprominutím úplně posrali Prince dvojí krve, tak předpokládám, že ten herec ani v jedný půlce sedmýho dílu nebude xD
@flavus mě se teda Řád docela líbil, v porovnání s těma minulejma... A co se týká Prince dvojí (poloviční?) krve, tak tam byly slušný scény a tak, ale, jak jsme řešili v jiný diskuzi, když už úplně přestali řešit dějovou linii tak je to plný problému typu kdo koho miluje a tak, a to mě fakt nezajímá. Kdybych nečetla knížku, asi by se mi líbil, jenže v porovnání s knihou je ten film opravdu *cenzurováno*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Vlastne to je fuk, Severus all the way.
píše sa to Dumbledore
čeknite nemá chybu xD
ale ron je najlepší, po ňom snape (ten herec čo ho hrá je super aj tá postava)
Prečo tu nie je Remus Lupin? Osvietený učiteľ trpiaci komplexom menejcennosti a potrebou strpčovať si život viac, ako mu ho strpčuje fakt, že ho rafol jeden milý pánko tu predsa musí byť!
inak ja mam este rada Lilly Evansovú-Potterovú a všetci niak zabudli na Fleur Delacour a Bellu Lestrange(nie som si ista ci sa to tak pise)
No, to Lupin taky neni a taky je úžasnej. Oni ty první dva díly jsou stejně vo ničem tak je to fuk, že tam chyběj ty nejlepší osoby.
Lupina vo filme nemám rada. Ten herec sa mi ako Lupin nepáči a okrem toho, videla som ho hrať v Úplnom zatmení... A trochu ma to pletie.
Knihy, až na pár výnimiek bývajú vždy lepšie.