a z akeho pohladu? ze neumyjem riad alebo ze ublizujem druhym ludom? alebo ze ublizujem sebe? alebo len s dobrym umyslom klamem? kedy som dobry a kedy zly?
Dokelu! Zaklikol som, aký som dobrý a až potom som si prečítal, že podľa tamtých kritérií som veľmi zlý
ale aj tak je podľa mňa podstatné to, že moji najdrahší sú (aj) vďaka mne šťastní a som ochotní urobiť (takmer) čokoľvek preto, aby som ich robil ešte šťastnejšími. A aby som rozdával lásku....
...sakra, chcel som ťa zdrbať už len z princípu že si nemysliaci fanatik, ale tentoraz to nejde, v podstate si vytiahol jedinú dobrú vec ktorú kedy náboženstvo dalo svetu, aj keď ju poriadne ani sám nechápeš.
podľa tvojich kritérií som dobrý človek s malou škvrnkou.
Zly ludia neexistuju lebo zlo je iba nepritomnost dobra. ale niejako sato musi nazvat. dobry si mislim ze niesom ale ked sa mam porovnat z inimi trebars z mojimi spoluziakmi tak dom dobry clovek.
jaaaj ale ten koment ze kto je dobry a kto zly som si neprecital
podla toho by som bol aj zly aj dobry no a tak to aj asi je ale skor som dobry ,, nemam rad ked si ludia takmer bezdovodne fyzicky ublizuju a proste robia zle
ale ty co to robia si podla mna povedia o sebe ze su dobry lebo maju vymlete mozgy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chlipnosť, modloslužba, čary, nepriateľstvá, sváry,
žiarlivosť, hnevy, zvady, rozbroje, rozkoly,
závisť, opilstvo, hýrenie a im podobné.“
• dobrý človek koná takéto skutky: „láska, radosť,
pokoj, zhovievavosť, láskavosť dobrota, vernosť,
miernosť, zdržanlivosť.“
Rozdiel medzi dobrým a zlým človekom je jasný na prvý
pohľad a je ním správanie sa a skutky.
ale osobne si myslím, že je to tak 50:50
ale aj tak je podľa mňa podstatné to, že moji najdrahší sú (aj) vďaka mne šťastní a som ochotní urobiť (takmer) čokoľvek preto, aby som ich robil ešte šťastnejšími. A aby som rozdával lásku....
...sakra, chcel som ťa zdrbať už len z princípu že si nemysliaci fanatik, ale tentoraz to nejde, v podstate si vytiahol jedinú dobrú vec ktorú kedy náboženstvo dalo svetu, aj keď ju poriadne ani sám nechápeš.
podľa tvojich kritérií som dobrý človek s malou škvrnkou.
podľa svojich som zlý človek.
podla toho by som bol aj zly aj dobry no a tak to aj asi je ale skor som dobry ,, nemam rad ked si ludia takmer bezdovodne fyzicky ublizuju a proste robia zle
ale ty co to robia si podla mna povedia o sebe ze su dobry lebo maju vymlete mozgy