Kto si podával prihlášku na Geografiu?:)+chce robiť testy SCIO
Ahojte...niečo podobné tu bolo,ale nedočkala som sa odpovede.Chcela by som vedieť,kto sa hlásil tento rok na Geografiu na UPJŠ?Na jednoodbor myslím.Hlavne by som chcela poznať záujem o tento odbor..či sa hlási veľa ľudí alebo nie.A taktiež kto bude robiť
@rothschild Je to predmet,ktorý mám skutočne rada a baví ma.Nepôjdem študovať niečo k čomu nemám žiaden vzťah..napr. nejakú biológiu alebo programovanie Každý si vyberá sám čo ho napĺňa
@pusinka1999 to ano, len treba rozmyslat aj na to, ze co potom po skole viem ze je to s cistou geo takmer na shit ... chodim na ustav geografie na upjs ke ... ked z tych 20+ ludi co je v tretiaku na jednoodborovom studiu geografie bude mat po skole pracu aspon 5 kusov tak to asi bude mega uspech
dalsia vec, si si ista do coho ide ... stredoskolsky zemepis a geo co sa studuje na upjs nemaju takmer nic spolocne .... som na medziodbore, dejepis + geo .... pre mna osobne geoska bola a stale aj je sklamanim
ale to ta nechcem dajak odhovarat abo co, len ti pisem jak sa veci maju, kazdopadne drzim palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
dalsia vec, si si ista do coho ide ... stredoskolsky zemepis a geo co sa studuje na upjs nemaju takmer nic spolocne .... som na medziodbore, dejepis + geo .... pre mna osobne geoska bola a stale aj je sklamanim
ale to ta nechcem dajak odhovarat abo co, len ti pisem jak sa veci maju, kazdopadne drzim palec