sranda..vacsinou chalani hovoria,ze baby...baby,ze chalani...ale ja sa nad tym nezamyslam, ked clovek chce podviesť, spraví to bez ohľadu na to, ake je pohlavie..je to o cloveku..nie o pohlavi
predsa individualne...najdu sa baby ktore nedokazu vydrzat len s jednym (priklad bola ta co mala diskusiu ze miluje chalana ale nedokaze ho prestat podvadzat)....ale zas chalani...su chalani
ja si myslím, že baby sa vedia lepšia ovládať, lebo myslia aj rozumom na rozdiel od chalanov ale celkovo závisí od povahy a od morálky a sebaovládania danej osoby.
@crew nemozem suhlasit.. velakrat tiez chalani myslia rozumom a baby nie..
teda nechcem sa zastavat jednych ci zbrojit proti druhym.. lebo na tuto otazku sa odpovedat neda..
ono nejde o to ci som chalan alebo baba, ale aky som chalan a baba, ake mam zasady a ako lubim svojho partnera..
lebo ak chalan lubi babu, tak ju predsa nepodvedie, a ak ano.. tak vazne pochybujem o laske, ktoru k nej citi a moze tvrdit co chce..
a ak baba lubi chalana, taktiez jej ani nenapadne, ze by ho podviedla..
a kto teda take cosi spravi.. na mieste je otazka preco..
Hm....viete co je najzaujimavejsie?ked chalan podvadza a ma viac bab tak ho vsetci povazuju za totalneho macha,a sexboha..ale ked to robi baba tak je hned obycajnou lacnou stetkou...a kto to vymyslel?no chlapi samozrejme....
Prečo vravíte, že je to vadná anketa ( samozrejme, nie všetci ), už si bránim autora, pretože ho poznám, ju poznám Na tejto diskusii, krásne vidieť aj emancipáciu žien. Až na pár názorov, nesúhlasím s nikým. Podľa mňa ide o skúsenosť každého jedného, moja je taká, že je väčšia pravdepodonosť, že baba podvedie chalana, hlavne mladšie baby, alebo tie v puberte, ale tiež nie všetky, pravda je taká, že vačšina isto! A tie staršie možno uvažujú tak, že dosť bolo kravín, chcem vzťah, alebo tie kraviny nerobili nikdy. Som zvedavý koľkí sa pustia do mňa, moju skúsenosť a názor poznáte
@32 suhlasim.... ja som z jednou chodil rozisla sa so mnou koli inemu... a to iste sa stalo aj par mojim kamaratom/spoluziakom.... cize preto hl;asujem ze skor dievca chalana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale zas chalan chce mat od prirody vsetky zeny. Ja to ale mam s frajerkou vyriesene a moze mi to byt jedno kto ma k tomu vacsie sklony
teda nechcem sa zastavat jednych ci zbrojit proti druhym.. lebo na tuto otazku sa odpovedat neda..
ono nejde o to ci som chalan alebo baba, ale aky som chalan a baba, ake mam zasady a ako lubim svojho partnera..
lebo ak chalan lubi babu, tak ju predsa nepodvedie, a ak ano.. tak vazne pochybujem o laske, ktoru k nej citi a moze tvrdit co chce..
a ak baba lubi chalana, taktiez jej ani nenapadne, ze by ho podviedla..
a kto teda take cosi spravi.. na mieste je otazka preco..