Jedna baba, ktorá sa všade ľutuje a myslí si, že nikto nemá problémy a že len na ňu sa zrútili všetky problémy sveta a ako chytá infarkty (z ničoho v 20tich rokoch) z kopy učenia, za ktoré si môže sama a aký je ten svet hrozne nespravodlivý a že okolo nej sú samí "úchylovia..." No .. ide ma roztrhnúť keď s tým začne..
A potom sesterka a starší z bratov -> totálne opačný prípad.. veľké reči a skutek utek..
@purenarcissism : nechcem ju nazývať kamarátkou, lebo po základnej škole zostala egoistom a zbytocnym biflosom.. .. Jedna baba tutok od nás z dediny ... Boli sme fajn kamarátky, blbli sme spolu a tak... to je nadlho proste.... sklamala ma a ... fakt je toho tak na jednu kávu
@paperdoll : tiež poznám podobné prípady, ale teda ja hlavne chlapcov ktorý sa strašne ľutujú kriste... a potom sú taký otravný, že normálne nervy už chytám
@charis : uplne!!! akoze.. ta baba sa ma OMNOHO lepsie ako ja, studuje v BA, ktora sama ponuka nehorazne vela moznosti na sebarealizaciu, ked ma este k tomu aj intrak, co ja denno-denne dochadzam 50 km do Nitry a nestazujem sa. To ma vie vzdy tak nastvat a vytocit, ze dovi dopo.. Ma sa dobre, ba priam vynikajuce a furt jej je malo.. tvl..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
celkom vtipne
alebo ešte naj kamoš a mama xDD
A potom sesterka a starší z bratov -> totálne opačný prípad.. veľké reči a skutek utek..
tatino
a jedno dievča.