OOO konecne anketa podla mojho gusta, no takze jednoznacne Dexter je momentalne vo vinikajucej forme, wolf nema sancu pretoze jeho svali zacinaju naberat zle tvary... vyzera hnusne proste, fakt sa mi nepaci, bielim ludom proste nebolo dane aby posilovali pretoze ta pokozka je u iektorych ludi obzvlast skareda... no viktor je tiez v skvelej forme zamiesa karty ale podla mna bude vitaz phil pretoze vyzera skvelo... ta symetria svalov a celkovo to vyzera senzacne... je to moj vzor momentalne btw. kai na olympiu nejde co ja viem .. ale on vyhral arnolda cize je urcite spokojny... podla mna nakonci ostane dexter a phil a to bude SHOW !!! sa nato tesim jak maly ...
jackson,...ale nie preto ze bude najlepsi,ale preto ze ma pochytanych najvetsich sponzorov atd,..sutaz uz je o biznise nie o realnom sutazeni,... » anabolsteroidy.webnode.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
fandim mu prave preto že neni američan