určite to poznáte idete si kupovať zubnú pastu a v regáli pre zubné pasty je 10000 pást a teraz si vybrať, je problém. Keďže všetky pasty "hovoria" sami o sebe že sú tie najlepšie. O reklamách na tv ani nehovorím.
Aké používate vy? S ktorým
ako hovorí @hetfield .... ak niekto nemá dobrú kefku a nevie si poriadne čistiť zuby, môže mať neviem akú pastu a nič mu to nebude platné .... takže toto až tak neriešim, hlavne nech je svieža (pre lepší pocit) a nie sú tam také tie granulky alebo ako to nazvať na "bielenie zubov."
fuu ja ani neviem akú máme doma, lebo to tak automaticky robím každý deň, že nevnímam značku ale nemám dobrú skúsenosť so signal white... a taktiež ako už tu bolo spomenuté, doležitá je kefka a sestrička u zubárky mi vravela, že umývať zuby si možem kľudne len s čistou kefkou, lebo pasta je nato aby zuby fluoridovala, nie čistila
bud máme colgate alebo signal, neviem ale dobre chutí ...Ináč najradšej mám tie čo sú herbal pretože chutia najlepšie a inak sa nestarám velmi čo je to za zubnú pastu lebo mám zuby v poriadku takže nepotrebujú špeci starostlivosť a ajtak sú všetky pasty rovnaké
sensodyne na citlivé zuby a krvácanie a pomáha mi a aj mi najviac chutí, aj elmex sensitive, okrem toho je dobrá aj parodontax, len tá chuť je na nič a lacalut na krvácanie, len je moc tekutá, čo mi vadilo
Úplne postačí pozrieť si túto správu. Kto nerozumie po nemecky, tak aspoň translator alebo stačí si pozrieť tabulku dole a vyhľadať si pojem "abrazivita" (obrusovacia schopnosť zubnej pasty, ktorá pôsobí na sklovinu a dentín.) Čím nižšie RDA tým lepšie.
ja som si nedávno kupil signal whitening for men, nejaka špecialna pre mužov ktorá dočasne bieli... celkom sa mi lubi a ani nebola draha... sestre hovorim nech ju nepouziva lebo jej narastie brada
no ja by som hlavne nekupovala tie reklamovane, colgate alebo signal, to je bordel. zalezi, co od tej pasty potrebujes, na kazy elmex, na problemy s dasnami parodontax, na bielenie vademecum a na posilnenie zubkov sensodyne, aspon z mojich skusenosti. dobra je aj curaprox, ale neviem ju zaradit.
weleda/sensodyne, sracky ako colgate/signal/elmex/aquafresh testuju nenormalne krutymi sposobmi na zvieratach, to info mi staci k tomu aby som si nic take v zivote nekupila
@jumpboy pouzivam pastu od weledy, ako pisu ostatni dolezita hlavne je mechanicka ocista. pastu som si vybrala podla prirodneho
zlozenia/netestovania na zvieratkach. skvelo osviezi a jemne bieli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale tiež si myslím, že podstatnejšia je skôr technika čistenia + kefka
Zloženie majú takmer všetky rovnaké, to je len reklamný ťah tie všelijaké super príchute a úžasné efekty
» goo.gl/zk5bB7...
Signal White je najhoršia pasta podľa tej tabulky.
zlozenia/netestovania na zvieratkach. skvelo osviezi a jemne bieli
cisti, bieli, nenici zuby, co viac chces.
» carboncoco.sk - kupujem tu, nieje sice lacna, ale aspon viem co si pcham do ust