Prerábku "Time of my life", čo majú momentálne Black Eyed Peas. NO FUJ takto zhovadiť tú ináč krásnu starú pesničku. Keď tak sekavo spievajú refrén, mám chuť rozbiť rádio ráno na ceste do školy.
rádio nepočúvam, tak ani len neviem, že nejaká Gaga má nejaký nový song/vlasne ma to ani len netrápi/ a ani neviem čo sa hrá... a je mi to absolútne jedno...
ja tak neznášam ten dramatikz to je nehorázna blbost a furt to počuvaju poraža ma z toho ked to počujem už mám pocit že tomu čo to pustil jednu strelim nech sa uvedomi.
Thák mne niekedy chodí porozume Madcon Beggin.. a furt mamka počúva tu istú nahlas.. Jessy Matador .. Ola Ole či ako ..božé a v aute .. tie iste pesničky .. nenávidim Martin Solveig Hello či ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
PRESNE PRESNE PRESNE
To som chcela napísať.
Všade ju hrajú,a je tak hnusnáá!!!!
keď ju niekde počujem, chce sa mi vracať
zahrali na takom funku tak im idem telefonicky dakovat. ale to sa nestane lebo hraju najlepsiu slovensku hudbu - cize desmod, gladiator a kristinu
Posledné tri či štyri dni mi stále lezie po rozume. -.-" A neviem sa toho zbaviť.
Hááálelúújáá... hááálelúújáá...:/
a este nenavidim Barbru Streisand
... keď je to nahlas tak fajn, ale minule som mala potichu rádio a znelo to stašne falošne
a ešte
fakt zlé