Nechápem ľudí, čo volia Draca; Snape je protivný, to áno, ale unho to aj má opodstatnenie a napokon sa ukáže pekne zložitý, ale Draco... hmm, Draco? :o No ale dobre, ja mám psa Draca, tak by som mala byť asi ticho. (hoci ten pes sa volá Draco len preto, že je biely . Ja mám najradšej Harryho, Hermionu, Severusa, Lunu, Lupina, Dumbledora a Dobbyho.
Noo tak ja mam viacero postav rada každa je v niečom vynimočna v niečom ina od ostatnych..napr.Harmiona :ako už bolo spomenuté učivo jej ide od ruky..Ron ma blbu ale siemšnu postavu..jeho bratia suu pekny a šmieny...Luna je taka neutralna princezna taka...mila...Snape hra na dve strany ..je to super postava..Dracko je sexsiiii zlý blondačik...Lord Voldemort..jeeee....ta najtemnejšia stranka celeho filmu je najobavanejši a vie čary ,ktoré obyčany priemerny čarodenjik o nich môže len snivat...takže podla mojho nazru..su týto herci najzaujimavejši z celeho filmu...
Mne sa páči Dolore námestkiňa ministra, lebo je to proste skvelá postava. Je prísna, ale skvelá. A dobry je aj Snape lebo je dvojitý agent, a ma dobre vlasy a tie šaty sú skvelé. A ešte mám rad každú postavu z temnej strany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
dufam,ze tato anketa tu este 10x bude
no a mne dvojčatá Fred a George v knihe za ich vtipné hlášky a Ron, lebo je tak blbý až je to cute
Je úžasný. Stačí.
(a nie, nesmejem sa na tom, čo si napísala, to som ani nečítal )
Potom Hagrid, Fred+George, Tonksova, Lupin, Sirius,...
Milujem tie knizky
Ale zaujímavá je aj postava Snapea.
A vôbec sa mi nepáčil Sirius, teda nebavila ma jeho postava.
A vzdy sa mi hnusili Crabbe a Goyle a este ta baba zo slizolinu, na ktorej meno si nespomeniem
a
@44 a este zopar inych
Tonksová, lebo sa mi páčila predstava žuvačkovoružových vlasov (a celkovo jej možnosti meniť vzhľad)
Luna, lebo bola dostatočne strelená
dvojičky W.
Regulus, lebo som ho hneď odhalila pod R.A.B.
Trelawaneyová, či ako sa to píše
no, proste je toho veĺa
a samozrejme, Ron a malý Malfoy ♥
PS: Ja nie som emo