@tommyhot psst!! ja som tam chcela ist tiez, ale mamka nakoniec povedala, ze vo velkej pravdepodobnosti (u nej je to v podstate urcite) nie... haa, ani nevies ako som sa tesila, ked som sa ro dozvedela, ze maju mat koncert...
Ako sú tam dobré kapely, ale podľa mňa by sa nemalo zabúdať na velikánov ako je Queen, Pink Floyd, Deep purple, Rolling stones. Ak by som si mal vybrať zo zoznamu tak Metallica a ak od srdca tak Dead Kennedys.
čo k tomu dodať? nedajú sa porovnávať rôzne štýly a odvetvia hudobných žánrov, dá sa to iba z jedného odvetvia, ináč to je zbytočné. Nehlasujem, je to akoby si porovnával hrušky s jablkami... síce tu sú niektoré spoločné odvetvia, no tie však tiež nie sú kompletné...
@laso ano, viem co myslis.. Ale napriklad, ak pocuvas Deathmetal a celkom sa ti paci Possessed, tak das ich alebo "ani jedno".. Je to jedno, kazdy pocuva to, co ppcuva - na to som bola zvedava...
tak ja sa nejako konkrétne nešpecifikujem, keďže som prešiel cez väčšinu metal odvetví mám síce nejaké vytipované kapely, ale každú v určenom odvetví tu by som napr dal metallicu, ironov a soad...
@xinax ani si nevies predstavit ako... Nene, nemusis si to pamata, mne to vadit nebude... ^-^ hej, verim.. Ale prekvapilo ma, ze nikto nepocuva Megadeth.. cakala som, ze oni budu mat skor nejake hlasy, ako possessed napriklad..
Nedokážem zahlasovať Podľa mňa Metallica je taká naj - to sú proste páni, ale aj SOAD sú geniálni. Sex Pistols sú zasa geniálni vo svojom "odbore". Ťažko sa rozhodnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nikto nemôže hlasovať dvakrát, ani ty
@mato6666663 oum, neviem.. Ale to ma ani nenapadlo sem dat.. ^-^
@veryhappyhippo
@ericca jop, tak diky no..
Nirvana - Grunge
Metallica - Thrash metal
Sex Pistols - Punk rock
Green Day - Punk rock
Possessed - Deathmetal
Megadeth - Thrash metal
Iron Maiden - Heavy metal
System of a Down - Alternative metal
Three Days Grace - taký obšírnejší rock
čo k tomu dodať? nedajú sa porovnávať rôzne štýly a odvetvia hudobných žánrov, dá sa to iba z jedného odvetvia, ináč to je zbytočné. Nehlasujem, je to akoby si porovnával hrušky s jablkami... síce tu sú niektoré spoločné odvetvia, no tie však tiež nie sú kompletné...