V poslednom čase (no dobre je to dlhý čas) čo aj čítam na medialne.sk ale aj všade inde ľudia veľmo nemajú radi Markízu a chcú aby sa konečne uznala lídrom na trhu Jojka.Pre mňa sú tieto oboje televízie odpad ale Jojka ešte väčšia I keď má kvalitnejší program a všetko, ale jej postoj ku všetkému a vychvalovanie že na nás nemá nik mi nepríde sympatické Jednotku ani nekomentujem...tá sa ani nesnaží nejako bojovať.I keď tento rok prieniesla veľa noviniek, je to väčšinou pre generáciu 50+ ktorá má tieto súboje na háku. A preto chcem vedieť aj vaše názory.
žiadna..všade veľa reklám,preto už dlhšiu dobu kukám iba filmy cez net a udalosti vo svete sa dozviem aj cez net..nepotrebujem kukať žiadne televízne noviny...a také blbosti ako let´s dance,šeherezádka a pod. nechávam pre iných
Ked mám chuť na film, zapnem HBO , ked na nieco dokumentárne tak Histori, alebo Spectrum , ked zábavu , tak trebars MTV a este TV5 aby som sa zdokonaloval vo Franine.
Najnudnejšie kanály na svete su francúzske to vám poviem , že my sme na tom ešte dobre
Markízu som nemal zapnutú roky a na joj + som pozeral x-factor, inak nic.
Inak darmo budete písať, že tá ktorá televízia je stupídna... televízia, ktorú ludia pozerajú nie je stupídna, lebo ju pozerajú a to je zmysel televízie.
To, že polovica Slovenska kukala šeherezádu skôr hovorí o inteligencii slovákov. Aký dopyt, taká ponuka.
A k Markíze som sa ešte ani nevyjadril.Ja na turecký príval nemôžem povedať krivého slova Pozeral šom Šehu a pozerám aj Sultána A Šeherezádu ako telenovelu neberem a Sultána už vonkoncom.A celkovo mám Markízu radšej.I keď určite by sa na pozíciu riaditeľa hodil niekto tvrdší ako Ťapáková.
Jediné čo v slovenských tv ide sú grc seriály s teatrálnymi slovenskými hercami a mizernou réžiou a scenárom. O 86896547798x reprízovaných filmoch s 246362 hučiacimi reklamami ani nehovorím. Vlastne to už ani nie sú filmy, ale reklamy prerušované filmom. Jedným slovom HNOJ.
radšej si prečítam knihu, pozriem film na DVDčku, alebo keď už zapnem telku tak jedine Spektrum alebo Discovery channel.
Ale cítim tam hrozný úpadok, aj pri Markíze, aj pri JOJke. Kým Markíza upadla celkovo a neponúka nič dobré pre žiadnu cieľovú skupinu, odišli jej všetci moderátori, zrušili sa pozerateľné relácie a podobne, tak JOJka sa ubrala smerom k primitívnemu humoru, zosmiešňovaniu ľudí a podobne. Takže fakt sú teraz momentálne asi 3-4 relácie, ktoré som občas ochotný si niekde pozrieť, ináč telku nepozerám.
ja pozeram len Discovery, Spektrum a MTV, tie slovenske sracky v podobe celovecerneho vysielania prijebanych serialov ako panelak, ordinacia, zita na neviem com, kapor neviem kde, svist neviem kam a pod. mi uz riadne dvihaju zaludok
obe televizie su vrcholom trapnosti, bez stipky sudnosti..ale ked uz, tak markiza..tam idu celkovo lepsie filmy, hoc reprizovane a hlavne s POVODNYM DABINGOM..nechapem zamer jojky, davat do zabehanych filmov, s povodnym, skvelym dabingom, vlastny, ktory znie, akoby sa herci maximalne nudili pocas dabovania a ktorych hlas vobec ale vobec nesedi danym postavam a ich telesnym proporciam/vyzoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A na JOJ mi neskutočne prekáža ten názov, že JOJ. Jojka nemôžem ani vysloviť... Ako viem, že trocha mimo témy, ale nedá mi to.
Ked mám chuť na film, zapnem HBO , ked na nieco dokumentárne tak Histori, alebo Spectrum , ked zábavu , tak trebars MTV a este TV5 aby som sa zdokonaloval vo Franine.
Najnudnejšie kanály na svete su francúzske to vám poviem , že my sme na tom ešte dobre
Markízu som nemal zapnutú roky a na joj + som pozeral x-factor, inak nic.
To, že polovica Slovenska kukala šeherezádu skôr hovorí o inteligencii slovákov. Aký dopyt, taká ponuka.
radšej si prečítam knihu, pozriem film na DVDčku, alebo keď už zapnem telku tak jedine Spektrum alebo Discovery channel.
Ale cítim tam hrozný úpadok, aj pri Markíze, aj pri JOJke. Kým Markíza upadla celkovo a neponúka nič dobré pre žiadnu cieľovú skupinu, odišli jej všetci moderátori, zrušili sa pozerateľné relácie a podobne, tak JOJka sa ubrala smerom k primitívnemu humoru, zosmiešňovaniu ľudí a podobne. Takže fakt sú teraz momentálne asi 3-4 relácie, ktoré som občas ochotný si niekde pozrieť, ináč telku nepozerám.