zdržiavam sa hlasovania... áno, tarjika má väčší rozsah bláblá blá (btw. včera mala narodky, ak yb to dákeho tarjofila zaujímalo) a Anette sa hrozne oblieka, (ale ani u Tarje to nebola žiadna sláva) ale celkovo mi je sympatickejšia Anette... hoci niektoré Tarjine pasáže neuspieva..
vy pipky to sa ani enma porovnavat keby je otazka ze ktorýás peváčka spieva lepišie a bola by tam tarja vs. vibeke tak už by bolo o čopm polemizovať ale toto je bezrpredmetné...
navyše otázka ktor aje lepšia ...akoby to boli duracelky alebo tak nejak
Ufff tu netreba porovnavať pretože obidve su uplne odlišne spevačky , Tarja ma neskutočne nadherny operny hlas a Anette je spevačka ktora vie zaspievať len svoje pesničky ale nie Tarjine...takže neviem takto povedať , radšej mam Tarju ale ani Anette neni zla ale naživo veru nevie spievať
@sonicqa91 - lebo ten kretén ujo Tuomas tvrdil, že sa Tarja správala neprofesionálne a blá blá blá, hoci jediný, kto robil zlú krv bol on, vkuse jej kydal hnoj na hlavu a vypúšťal klebety... no a mimochodom hovorí sa aj také, že bol do nej rachnutý... no "chudáčik"... SRAB to je
ja osobne sa nepozerám na speváčky, je mi to u prdele, ( ále áno, ak si môžem porovnať songy, Tarja je lepšia .... a oveľa, hoci tá nová nemá je troška sympatickejšia) proste, nebudme sa pozerať na ženy, keď môjmu oku padne z Nightwish do oka niekto.... iný
otom že tá skupina má 3 speváčky som nevedel ani no ale už viem takze nwm ani povedat ktora je lepšia pretože štýl hudby ktorý hraju nepočuvam a to znamená že ani kapelu napočuvam soráč
@psycholilithka a v kuse jej písal texty, tvoril hudbu a ak si niekedy prečítala čo i len jeden text tak ej dosť možné že počas prvých troch albumov ju lubil...potom Tarjike začala slava stupať do hlavy začala si pýtať nenromálne honoráre za koncerty, nechodila na skúšky, uplne sa od nich oddialila už tohomali všetci pokrk a ju vyhodili....stačí? a nie že hovorí sa .... a výraz "rachnutý" som už poriadne dlho nepočula nostalgia
@mielikki ...vieš kvalitnú hudbu akou bývalala Tristania málokto pozná
Keď sme pri výraze rachnutý, tak tvoj príspevok vyznieva tak, akoby si bola aj ty rachnutá - do Tuomasa Sa všetci pokakuškáme z jeho textov teraz? Úprimne - Tarja sólo je miestami ešte lepšia ako za pôsobenia v NW... A zvláštne, že si na ňu nik nesťažuje, od chvíľ, čo hrá sama - veľmi zvláštne, že ju každý opisuje ako skromnú a milú Tieto bludy si počula od koho? Z vyjadrení od Tuomasa, čo?
a áno, z jeho textov sa nedá nič iné, len "pokakuškať" lebo je obdivuhodné, keď vyjadrí melódia zmes toľkých ľudských citov a je EŠTE obdivuhodnejšie, ak ich spolu s hudbou nepriamo vyjadria aj slová....
no ako sory, ale on je to skladal, textoval a ona to len odškriekala, ( btw, presne ako Rihanna. Aj tej niekto iný napíše text, aj skomponuje hudbu, a ona to len odškrieka, a o to horšie že jej ten hlas aj upravia ) a bohvie koľko vyjadrenia dala do tých slov... veď ich ani poriadne neprecítila!
no nedivím sa, že sa nikto nesťažuje keď hrá sama, lebo hrá SAMA
@psycholilithka dievča všakže ten údaj o veku u teba že 18 klame?.... Lebo dala by som ti asi 13.... skromná milá? Kde si to čítala?
A ešte ktomu..ako Tarja odišla napísala si len zopár textova ostatné su od fanúšikov...tam kapela ktorú nik nepozná jej spraví celú hubdu ona sitoznova odškrieka a je vybavená... takže čo znovou Tarjou? asi tolko že min. polovica jej fanúšikov počúva starý nightwish a na tu jej "ohromnu" solo karieru sa môžu akurat tak vymočiť
a navyše...dojalo ma ked na dvd end of (tarja) era tam v tyhc mimo zaberoch vravela ako ma rada svojich fanusikova take kktiny....kolko pokrytectva (hypocrisy xD)!!!!
@popolcek ahá ty a debata o Tuovi nebezpečné Ale v tejto debate sa i ja prikladám na jeho stranu xD
@lawey - Hiiii, skláňam sa pred tvojou dokonalosťou sálajúcou na milióny kilometrov a nad tvojimi informáciami z druhej ruky Choď hysterčiť Tuomasovi pod pódiom, keď ťa tak baví skladať na neho chválospevy, mňa netrápia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a inak odpoveď na otázku... Lietala
navyše otázka ktor aje lepšia ...akoby to boli duracelky alebo tak nejak
založím anketu Vibeke vs. Mariangela?
preboha nie by ma uz jeblo z tychto prmitivnych ankiet..spravim anketu co je lepsie : kvetinac - parapeta
že @mielikki
@18 ale ticho tam ten chlap si za tie skaldby a pesničky zaslúži titul maestro a vôbec nepreháňam
a ešte k @18 a ako potom, že na ten list sa podpísali všetci štyria?
joj, tarjika vám odišla, nariekajte si a nadávajte si na Anette, keď vám to robí dobre a robte to z toho tragédiu ľudstva....
a ak už nejaká speváčka pokazila nejakú kapelu, tak skôr Mariangela z Tristanie.... a to každý ignoruje... joj...
dobre, už som ticho... to bola len alergická reakcia na tarjofilov
@mielikki ...vieš kvalitnú hudbu akou bývalala Tristania málokto pozná
a áno, z jeho textov sa nedá nič iné, len "pokakuškať" lebo je obdivuhodné, keď vyjadrí melódia zmes toľkých ľudských citov a je EŠTE obdivuhodnejšie, ak ich spolu s hudbou nepriamo vyjadria aj slová....
no ako sory, ale on je to skladal, textoval a ona to len odškriekala, ( btw, presne ako Rihanna. Aj tej niekto iný napíše text, aj skomponuje hudbu, a ona to len odškrieka, a o to horšie že jej ten hlas aj upravia ) a bohvie koľko vyjadrenia dala do tých slov... veď ich ani poriadne neprecítila!
no nedivím sa, že sa nikto nesťažuje keď hrá sama, lebo hrá SAMA
absolútny súhlas s @lawey
A ešte ktomu..ako Tarja odišla napísala si len zopár textova ostatné su od fanúšikov...tam kapela ktorú nik nepozná jej spraví celú hubdu ona sitoznova odškrieka a je vybavená... takže čo znovou Tarjou? asi tolko že min. polovica jej fanúšikov počúva starý nightwish a na tu jej "ohromnu" solo karieru sa môžu akurat tak vymočiť
a navyše...dojalo ma ked na dvd end of (tarja) era tam v tyhc mimo zaberoch vravela ako ma rada svojich fanusikova take kktiny....kolko pokrytectva (hypocrisy xD)!!!!
@popolcek ahá ty a debata o Tuovi nebezpečné Ale v tejto debate sa i ja prikladám na jeho stranu xD
ľahko je nadávať na človeka s ktorým sa nemôžeš porovnávať...
napr.neviem si predstavit ako by tarja zaspievala Amaranth alebo Bye bye beautiful
ale plati to aj opacne pocut anet spievat take Nemo to tiez nieje dobre na pocuvanie