ze gymnazium .. boze.. kedy uz ludia pochopia ze gymnazium je v dnesnej dobe uz uplny prezitok a skola bez zmyslu. jednoznacne obchodka alebo elektrotechnicka, pripadne stavebna
podľa toho čo ťa baví. elektrotechnická je fajn, ale čo z toho.. aby si nedopadol jak môj brat, študoval to, ale absolútne ho to nebaví, keby áno tak má určite zamestnanie a všetko, ale keďže ho to nebaví a enchce sa tomu venovať.. zahodil len štyri roky študovaním niečoho, čo mu je teraz na nič.
@12 lol elektrikár si najprv zisti o čom vlastne tie školy sú. každá odborná škola má niekoľko odborov, ktoré na nej môžeš študovať a taká elektrotechnika je dosť náročná
Čo takto školské výpočtové stredisko, prípadne stránky jednotlivých škôl o ktoré máš záujem? 0_o veď nie sme tvoj výchovný poradca. Ani nevieme v akom neste bývaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na všetky tieto školy čo som napisal by som sa mal dostať... 1. Mám obchodnú a 2. Ešte neviem