Takto. Twilight boli moje prvé knihy (ak nerátame Draculu, čo bolo fantastické, lenže sága to nie je) takže tie ma dosť vzali lenže šialenstvo okolo toho sa pominulo, chalabohu.
Vampire Diaries ma vedeli fakt niekedy poriadne vydesiť (@krvaaa neviem ako ty, ale ja som mala dosť pri tej scéne asi zo štvrtej knihy úplne zo začiatku, tá narodeninová párty a Quija vec... fuj, čítať to o pol druhej ráno) ale ináč sú to strašné braky Tu šiestu som ani nevedela dočítať, taká kravina to bola. Ešte šťastie že existuje Coelho a/alebo King, lebo by som umrela od tých somarín, čo čítam.
Ináč asi najlepšia bola klasika od Anne Rice. A ani True Blood tu nikde nevidím. A Škola noci, to ani nekomentujem
hm...Twilight čo sa kníh týka je podľa mňa ok, aj keď príliš presladené na môj vkus...Vampire diaries sa mi až tak nepáčilo, neviem prečo...a Školu noci som nečítala, tež neviem
ja som čítala všetky knihy (aj 3Kolu noci aj Upirske Denniky aj Twillight) Každá z tých ság je v niečom lepšia. Tak napríklad Twillight je v úplne v pohode ale tí upíri sú tam úplne neškodní. Teda nie že neškodní ale takí suchí. Zase Upírske Denníky sú viac nabité akciou a napínavejšie.Niekedy sa mi ot om normálne aj snívalo Potom škola noci je tiež v pohode hlavne druhá časť je úplne super.
takže tak sa to nazýva? ságy? bože názov tak krásnej literatúry priradiť novodobým kravinám. Valkýrie sa utekajú schovať k Odinovi do skrine od hrôzy, keď vidia, čo sa na tomto svete deje asi...
Ak si mám vybrať - Vampire Diaries. Ak mám niečo dodať - Anne Rice.
filmy ako twilight sú metrosexuálne pošahané voloviny....ak chcete príbeh o upíroch, ktorý je naozaj pútavý a má grády tak odporúčam ŽIHADLÁ od dell Torra
PS: Vampires suck som videl a je smutné keď je parodia na nejaký film ovela lepšia ako film, ktorý je parodovaný ...to už o niečom svedčí
Neviem sa rozhodnut...Citala som vsetky tieto knihy a podla mna su uuuplne genialne!!! Naozaj nechapem tych ludi co to citali a nepaci sa im to Ale dobra je este Prava krv !!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Vampire Diaries ma vedeli fakt niekedy poriadne vydesiť (@krvaaa neviem ako ty, ale ja som mala dosť pri tej scéne asi zo štvrtej knihy úplne zo začiatku, tá narodeninová párty a Quija vec... fuj, čítať to o pol druhej ráno) ale ináč sú to strašné braky Tu šiestu som ani nevedela dočítať, taká kravina to bola. Ešte šťastie že existuje Coelho a/alebo King, lebo by som umrela od tých somarín, čo čítam.
Ináč asi najlepšia bola klasika od Anne Rice. A ani True Blood tu nikde nevidím. A Škola noci, to ani nekomentujem
Bram Skoter- Dracula.
Ak si mám vybrať - Vampire Diaries. Ak mám niečo dodať - Anne Rice.
@mirkova , @finrod - súhlasím s vami
Btw ked tu bol spomínaný True Blood, knihy sú rovnako dobré ako seriál?
a školu noci ani vampire diaries som nečítala ale chystám sa školu noci no
ja mam rada obe...
a skolu noci som necitala
PS: Vampires suck som videl a je smutné keď je parodia na nejaký film ovela lepšia ako film, ktorý je parodovaný ...to už o niečom svedčí