@sudruzka Preto som nezaložil anketu "ktorú verziu ste pozerávali ako malí", ale ktorá sa vám po vypočutí bude zdať najsympatickejšia, čuduj sa svete, pieseň sa môže páčiť aj bez porozumenia textu, a tento zďaleka nie je tak metafyzický, že by na ňom záležalo.
@hnisavica neries to, ved je jasne, ze taký modzog ako ty ostane nepochopeny. ja ti poviem uprimne, ze prave popri citani komentov som mal pustenu spanielsku a cast 0:45-1:02 mi chcela spravit zimomriavky.
idem este norsku, to znie sexi.
no je to jasne - spanielska je lepsie ako norska. idem pocekovat ostatne - rozoznal som to jasne podla tej hustej casti, ktora v norskej nevyuzila svoj potencial poriadne.
hindi je asi najsmiesnejsia z tychto (ale arabic mi nefachci), haaaaaaa prave sla ta super cast v HINDI a je to smieeesneee
@pubert A fakt, toto som si nevšimol teda To si už ani nepamatám, či som bol, alebo nie, ale skôr nie, na takéto niečo potrebuješ čistú hlavu! A tuším najviac sa mi páčila tá hindi práve A ešte som kukol vtedy aj o zopár viac ako tých, čo sú tuná, len už sa mi asi nechceli kopírovať linky sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ano, si nadrbany
ale slovenská verzia vyhráva
(a okrem toho, dobrý nápad, idem si pustiť nejaké časti )
idem este norsku, to znie sexi.
no je to jasne - spanielska je lepsie ako norska. idem pocekovat ostatne - rozoznal som to jasne podla tej hustej casti, ktora v norskej nevyuzila svoj potencial poriadne.
hindi je asi najsmiesnejsia z tychto (ale arabic mi nefachci), haaaaaaa prave sla ta super cast v HINDI a je to smieeesneee
no, japonska taka...nevyrazna oproti ostatnym.
slovenska je klasika no...
dakujem ti, alex, za taketo podnetne ankety.
Nórska je šupa
Ale nebola by som to ja, ak by som sem nedala ešte toto: