Ahojte už prišiel čas kedy by som si mala vybrať aj nejakú VŠ a pravdepodobne by som chcela študovať informatiku. Len chcem sa opýtať na to Vás tých čo študujete informatiku. Chcem hlavne počuť Váš názor na školy ktorá je lepšie a ktorá horšia: dole...
... školy ktoré som pozerala a o ktorých uvažujem sú:
- Slovenská technická univerzita v BA - Fakulta informatiky a informačných technológií STU
- Univerzita Komenského v BA - Fakulta matematiky, fyziky a informatiky
- Univerzita Konštantína filozofa v Nitre - fakulta prírodných vied
- Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave - Fakulta prírodných vied
- Žilinská Univerzita v Žiline - Fakulta riadenia a informatiky
a ešte sa chcem opýtať na Paneurópsku VŠ - Fakulta informatiky je to síce súkromná ale ak na ňu niekto chodíte alebo niekoho poznáte aká je to škola ? :/ Aký máte na ňu názor ?
+ čo sa prijímačiek týka aké sú na ktorej škole a ktoré sú podľa Vás najľahšie a ktoré najťažšie ? :/
@Kittyboo ale ba, Informatika ako veda praveze dlho byvala na Prirodovedeckych fakultach kvoli tomu, ze tam mas vela matiky a pracovania s roznymi matematickymi modelmi plus nejake casti ktorymi sa zaobera aj Inf aj Mat (napr Formalne Jazyky)
to mas jedno na aku IT skolu pojdes. Vsetky su nahovno.
Vyber si skolu, pri ktorej budes mat cas na mimoskolske vzdelavanie. Ja som na MATFYZe. Skola totalne na ****, ale mozem si dovolit chodit do prace + mam cas na vlastne projekty a ucenie.
Nechcem urazat aj ine skoly kedze som na nich nestudoval, ale ked tak pozeram na ludi co skoncia skolu a nerobili popri nej nic, tak ich skillset je nulovy (hlavne, ze v zivotopisoch stale vidim 20 jazykov ).
Alebo chod do zahranicia. Tam to za nieco stoji. Vraj.
Tak ja chodím na Matfyz ale poviem ti nechoď to už radšej FIIT na STU. Sice nebudeš mať veľa voľného času ale myslím si že naučia kvalitnejšie. Porovnávam to s kamarátom čo tam chodí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
- Slovenská technická univerzita v BA - Fakulta informatiky a informačných technológií STU
- Univerzita Komenského v BA - Fakulta matematiky, fyziky a informatiky
- Univerzita Konštantína filozofa v Nitre - fakulta prírodných vied
- Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave - Fakulta prírodných vied
- Žilinská Univerzita v Žiline - Fakulta riadenia a informatiky
a ešte sa chcem opýtať na Paneurópsku VŠ - Fakulta informatiky je to síce súkromná ale ak na ňu niekto chodíte alebo niekoho poznáte aká je to škola ? :/ Aký máte na ňu názor ?
+ čo sa prijímačiek týka aké sú na ktorej škole a ktoré sú podľa Vás najľahšie a ktoré najťažšie ? :/
(A nieo mi hovori ze tieto obmedzenia znakov su kvoli @melancholik !!)
Vyber si skolu, pri ktorej budes mat cas na mimoskolske vzdelavanie. Ja som na MATFYZe. Skola totalne na ****, ale mozem si dovolit chodit do prace + mam cas na vlastne projekty a ucenie.
Nechcem urazat aj ine skoly kedze som na nich nestudoval, ale ked tak pozeram na ludi co skoncia skolu a nerobili popri nej nic, tak ich skillset je nulovy (hlavne, ze v zivotopisoch stale vidim 20 jazykov ).
Alebo chod do zahranicia. Tam to za nieco stoji. Vraj.