NEviem či to tu už bolo,ale chcela som sa spýtať že na akú vysokú sa dá bez problémov dostať? čo by som si mala dať ako záchranu...kde berú bez prijímačiek len na základe priemeru a tak lebo neviem prijímačky ma akosi neberú,neviem či by som ich zvládla..
radsej si nedavaj ako zachranu nic...ak ta nevezmu tam kde chces ist, tak je picovina ist niekam, kde ta to nebude bavit...to uz radsej rok pockaj, najdi si zatial nejaku pracu alebo chod do zahranicia a podaj si prihlasku znova...
@2 - zabudla si dodat, ze pedagogicka fakulta...filozoficka je na urovni a uz sa tam bude coraz tazsie dostat...tento rok uz budu z dost odborov prijimacky, co predtym neboli...
nie je umenie sa na školu dostať, ale udržať sa na nej ,
aspon to nám vtlkali do hláv ešte na strednej
ked si daš nejaku sukromnu, tak na príjmačkach až tak nezaleží......:p
@3 to je pravda, vacsina ludi co si daju nejaku skolu ako zachranu a potom na nu idu sa na to po semestri vykaslu,ti co sa nevykaslu cely zvysok studia nadavaju..viem ze to neni ktovie co rok byt mimo VS ale ak pojdesna nejaku len z principu asi to tiez nie je ovela lepsie, skus porozmyslat co ta naozaj bavi a snaz sa dostat na dajaku normalnu, drzim palec
ja ti poradim trochu inym smerom vysku-zachranu - chod na EUBA, tam sice su prijimacky, ale na skole sa udrzis, aj keby si nechcela, mam to potvrdene z viacerych doveryhodnych zdrojov.
teraz vysoka skola zobere takmer 100% ludi co sa na nu hlasia lenze prvy semester a 50% dovidenia a skola ma penazi za kazdeho studenta tusim 97000,- abo tak nejako to bolo tak preco nezobrat vsetkych a potom to aj tak vyzera ze sa 4kar na strednej v pohode dostane na vysku a je len na nom ci sa tam udrzi...ci mylim sa?
@18 nvm ako v Trnave, ale ja ti osobne neodporucam studovat filozofiu, viem isto viac o tom, ako ty
to len moje odporucanie, ale tak mozno to tam nie je zle...
suhlasim z viacerymi naco si davat ptakovinu ako poistku ked sa aj tak na nu vykaslete, len rodicov budes stat peniaze,a potom rok na dalsej si platis, daj si radsej dake 3-4 prihlasky na ktore mozes realne dosiahnut,navyse podobny odbor aby sa sa neucila vela predmetov odveci...a este vycekuj skoly na ktore beru vela ludi...
frxxx: noo šak tak ale to sú ktoré zo skúsenosti hmmm??? ..
no ja by som chcela ist aj na psychologiu do trnavy,ale neviem či sa tam dostanem, potom ešte rozmýšlám nad Materiálovo technologickou v Trnave a ešte som pozerala na Alexandra Dubčeka v Trenčíne na Ludské zdroje a personálny manažment...to sa mi celkom páči...máte niekto nejaké skúsensti?
no dala som si Materiálovotechnologickú v Trnave ale neviem ešte jaký odbor bud Personálna práca v priemyselnom podniku alebo Priemyselné manažérstvo... takže ked tam niekto chodí nech hodí radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aspon to nám vtlkali do hláv ešte na strednej
ked si daš nejaku sukromnu, tak na príjmačkach až tak nezaleží......:p
to len moje odporucanie, ale tak mozno to tam nie je zle...
no ja by som chcela ist aj na psychologiu do trnavy,ale neviem či sa tam dostanem, potom ešte rozmýšlám nad Materiálovo technologickou v Trnave a ešte som pozerala na Alexandra Dubčeka v Trenčíne na Ludské zdroje a personálny manažment...to sa mi celkom páči...máte niekto nejaké skúsensti?