@profesor tak mozno trosku ale tak u nas ma zaujala akurat tak STU BA... Viem,ze je to makacka, zevraj v CR sa to este ako tak da... No,ale to je jedno idem tam preto aby som sa ucila nie ulievala...
No a podla mojho nazoru v CR je lepsie uplatnenie v tychto smeroch.. A napr. aj brigady sa zhanaju lahsie, aj ked neviem neviem ci na to bude cas Kazdopadne ma to do CR viac taha...
ok, tak akoze normalne z tohoto poznam len tu fchtp na stu...dvoch ludi poznam co ju maju skoncenu a v pohode, este som nepocul nejak picovat na nu nikoho...a myslim ze ked si nedas ten pseudoodbor kozmetika a vyziva ci co to tam je tak sa nemusis nejak bat o vzdelanie, uplatnenie a tak
@ivka666 som na fchpt, dá sa to v pohode zvládnuť, len sa treba učiť. čo sa týka zamestnania, moja sestra tiež chodila na fchpt a absolútne nemala problém
@ivka666 chodím na fchpt a dá sa to v pohode zvládať, len sa treba učiť. čo sa týka zamestnania, moja sestra tiež chodila na fchpt a so zamestnaním sa nemala absolútne nijaký problém
@majusssska A zvladas to v pohode? Rozhodujem sa hlavne medzi BA a Brnom... Pocula som ze v BA je toi dost brutal a v prvaku robia riadne sito. Dost ludi to nezvlada. A ako to je? stale s len ucis alebo mas nejaky cas aj sama na seba? Je mi jasne,ze VS neni o ulievani a hlavne nie na STU,ale trochu spolocenskeho vyzitia tiez treba ku zivotu
@ivka666 ono prvý rok je najväčšie sito, ale pokračuje to aj ďalšie dva roky, aj keď v menšom rozsahu väčšina skončí na matike a fyzike, čo je vlastne povinná jazda na každej fakulte STU, lebo tam ide študovať kopa ľudí zo stredných chemického zamerania, kde matiku a fyziku mali málo alebo vôbec, ale samozrejme ak sa budeš učiť, zvládnuť môžeš všetko. ja zvládam v pohode, základy som mala dobré, len sa mi nechce učiť každopádne sa teším do druhého ročníka, kde je už okrem fyziky v zimnom semestri iba čisto chémia.
čo sa týka voľného času, tento rok som ho mala málo, keďže som dochádzala, ale inak by to nemalo byť až také strašné, ak budeš bývať v BA.
podľa mňa to nezáleží len od školy, a porovnávanie škôl ja beriem s nadhľadom ....o tom či budeš po vyštudovaní určitej VŠ rozhodujú viaceré kritéria...či sa budeš učiť a snažiť sa naučiť čo najviac (pre seba a svoje budúce úspechy) nie preto aby som mal len titul....dalšie kritérium je práca na sebe samom...určitý ľudia vyštudujú dobré odbory ale nerobia nič preto aby sa niekde uchytili, hľadali prácu, proste robili všetko pre to aby pracovali v odbore. ....niektorí to nechávajú na náhodu a čakajú že sa im sám niekto ozve ...takže podľa mňa je toto taky fakt
@popoluska15 To si dobre napisala A mas pravdu. Ja nechcem studovat kvoli titulu..To by som isla na nejaku socialnu pracu alebo take nieco
Som typ cloveka, ktory sa chce a dokaze vzdelavat a okrem ucebnic si precitat aj nejaku inu literaturu z vlastnej vole ... Ja viem, ze tieto skoly niesu sranda...
@ivka666 som rada že zdieľame rovnaký názor ...tiež som z tých čo sa chcú nustále zdokonaľovať ... pretože nie škola bude za mňa pracovať ale ja sám... škola je len niečo cez čo prechádzam...a chcem prejsť tak, aby som z toho vyťažila čo to dá .len dúfam že ma prijímu a hor sa do práce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No a podla mojho nazoru v CR je lepsie uplatnenie v tychto smeroch.. A napr. aj brigady sa zhanaju lahsie, aj ked neviem neviem ci na to bude cas Kazdopadne ma to do CR viac taha...
čo sa týka voľného času, tento rok som ho mala málo, keďže som dochádzala, ale inak by to nemalo byť až také strašné, ak budeš bývať v BA.
Som typ cloveka, ktory sa chce a dokaze vzdelavat a okrem ucebnic si precitat aj nejaku inu literaturu z vlastnej vole ... Ja viem, ze tieto skoly niesu sranda...