S ktorou značkou máte najlepšie skúsenosti, alebo ste o nich počuli samé dobré veci? A nejaký dobrý tip na presný druh foťáka? Ja osobne mám možno 2 roky starý olympus, fotí sa s ním výborne, síce už 2 krát bol v oprave, raz mojou vinou, ale stále dobre
Ja by som iný foťák ako Canon alebo Nikon nezobrala.. ako táto "vojna" medzi značkami je tu už dlho a asi nezmizne ..ale to je už na jednotlivcovi čo si vyberie.
U mňa vyhral Nikon ... inak tento Nikon 1 vyzerá naozaj zaujímavo,ale pri tej cene by som išla do zrkadlovky.
a ešte niečo: mám štvrtý rok nikon d60, čo je nižšia trieda ("nemá toľko funkcií") zato nebol ani raz v oprave, fachá skvele, vlastne čím ďalej, tým lepšie. ale aby som to nezakríkol. klop klop klop
Veď aj ja sa väčšinou stretávam s názormi, že Canon a Nikon. Máme ešte aj Canon, ale dotykový a neviem sa v ňom nejako vyznať. Takže asi si najbližšie kúpim Nikoník
Ale ak zrkadlovka, jednoznačne Canon a Nikon, lebo proste to sú značky ktoré sa zaoberajú len foťákmi, kdežto napr. trebárs Sony, sa zaoberá celkovo elektronikou, takže... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja osobne mám Nikon
U mňa vyhral Nikon ... inak tento Nikon 1 vyzerá naozaj zaujímavo,ale pri tej cene by som išla do zrkadlovky.
zalezi to od toho kolko si ochotna investovat, a na co ho chces vyuzit....
canon, fuji, nikon, olympus.odporucam sa ti kuknut na ich ponuky
Ale ak zrkadlovka, jednoznačne Canon a Nikon, lebo proste to sú značky ktoré sa zaoberajú len foťákmi, kdežto napr. trebárs Sony, sa zaoberá celkovo elektronikou, takže... )