Ja si myslím,že najlepčie telefóny vyrába Sony Ericsson a LG.Telefóny Nokia sú vo všeobecnosti preceňované a navyše majú oveľa horšie fotoaparáty oproti Sony Ericssonom.A to dokonca aj v prípade ak porovnám kvalitu fotiek Sony Ericsson bez AF a Nokia s AF.Jedinú výhodu Nokie vidím v aktívnom pohotovostnom režime.
SE je najlepší, Nokia zlá vobec sa mi nepaci mala som aj nokiu aj SE. a na novej NOKII mi vobec nefungoval infrak a sony ericson bol super všetko mal velmi prehladne to sa ani neda porovnavat s Nokiou. Nechapem co kazdy na nokii vidi, aj moj otec mal cely zivot nokiu a teraz si kupil SE a bol velmi spokojny
teraz mam LG a je to nic moc mobil. mam KU990i a šetko sa mi sto rokov nacitava. hrozne. a navyse casto krat mi necita pametovku, asi 10 krat sa mi stalo ze mi rano nezazvonil budik, strasne rychlo sa vybija bateria, no proste hrozne!
Donedávna som bola verná SE , mala som konkrétne SE W595S .. Myslela som, že nikdy za nič nevymením, pre nič , za nič Úžasný foťák a plno iných vecí .. Ale nejako ma chytila mánia Nokie 5800 Xpress Music, tak som teraz verná Nokii. Hoci musím priznať, je veľa záporov na Nokiach, ale táto sa mi osobne veľmi páči. Mala som už aj Motorolu, Samsung.. A iné
zvykol som si na môj LG Areana - jediná nevýhoda je to že ešte nemal OS, nokie majú otrasné menu (aj keď je tam symbian) otrasný dizajn, SE- ide dole s prdajom, posledné kúsky sú OTRAS! samsung sa snaží ale čo ja viem mohli by robiť radšej mobily s otvoreným OS
jednoznačne je najlepšia nokia, iba ja už som si tak zaužíval sony ericsson, že je pre mňa lepší, ako nokiu, na ktoru by som si musel dlho zvykať ... ale aj v štatistikach bola nokia dlho na prvom mieste, a sony ericsson na druhom.. sony je taky dizajnersky tip.. nokia je praktickejši
Jasné flákači, keď si kúpite za euro nejakú hračkársku nokiu 6300 tak čo od toho čakáte??? Porovnávajte modely, ktoré za to aspoň trochu stoja. Osobne mám E90, a nemôžem povedať jediné krivé slovo.
Záleží na mobile nie na značke. Ja som mal 3 SEčka a myslel som, že Samsungy sú nahovno, ale teraz som dostal dotykový Samsung GT - S5230 a ten je dosť dobrý (môj názor).
@41 nie,mam iny SE, ale ties je to otrasny mobil. predtym som mal asi 3 stare SE a boly odost lepsie. preto si myslim, ze SE ide dole vodou. (teda,viem o kritike SE aj od ludii co poznam. takze moj SE nieje vynimka v nekvalite )
Pozrite sa na ponuku HTC Pred par rokmy som este HTC nepoznal. Kvalitou pre mna bol SE, alebo detske Nokie. [url] » www.htc.com/www/product.asp... [/url]
@45 o tejto značke som sa dozvedel pred niekoľkými rokmi, keď si bratranec chcel zaobstarať HTC Touch Diamond, vtedy ešte novinku. Prešlo niekoľko rokov a len teraz sa ponúka jeden z HTC konkrétne Hero v O2.
Túto značku môžeme nájsť aj pod názvom MDA alebo G1 pre T-Mobile a pre Orange SPV.
SE ma teraz trocha štve softwarom, ale to momentálne väčšina telefónov s nahratými aplikáciami od operátorov. Myslím, že o "najlepšej značke" sa nemôžeme veľmi rozprávať, nakoľko nikto nemá skúsenosti so všetkými modelmi a značkami mobilných telefónov. Koľko ľudí, toľko chutí...
SE ma lepsi fotak, nokia (ak ma symbian) je ovela pouzitelnejsia a funkcnejsia... to nehovorim o tom kolko SE nema normalne sluchadla (JACK 3.5mm). k ostatnym znackam ako napr samsung... uplna hroza co sa tyka ovladatelnosti.... neprehladne menu galeria, nastavenia proste vsetko... mal som uz viacero znaciek ale nokia je najlepia v prehladnosti systemu... a hlavne symbian je u nokie pre mna tou najvacsou vyhodou...
ja som mal N95,Samsung omnia i900,HTC HD,iPhone 3G,Nokia N97,iPhone 3GS, a teraz mám HTC desire.vsetky som mal tak max 2 mesiace a potom som ich vymenil,chcel som to najlepsie a konecne som taky nasiel.za chvilu bude uz Android 2.2 Froyo a to potom uz ten telefon uz nebude maz chybu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
alebo Nokia310 .. ta ma nikdy nesklamala
zodpovedne mozem prehlasit, ze LG je shit (mam ho teraz a najradsej by som ho otrieskala o stenu)
teraz mam LG a je to nic moc mobil. mam KU990i a šetko sa mi sto rokov nacitava. hrozne. a navyse casto krat mi necita pametovku, asi 10 krat sa mi stalo ze mi rano nezazvonil budik, strasne rychlo sa vybija bateria, no proste hrozne!
Množstvo predaných telefónov v roku 2008
1. Nokia – 470 miliónov
2. Samsung - 200 miliónov
3. LG - 100 miliónov
4. Motorola - 99.9 miliónov
5. Sony Ericsson - 96.6 miliónov
» www.htc.com/europe/product....
HTC je luxus. Prevazne vybavene s Win mobile, Integrovanou GPS, Bluetooth, Wifi, GPRS/EDGE, 3G (UMTS) fotoaparat, dotykovy displej a (pc) klavesnica.. Vsetko vysoko kvalitne produkty.
Zamozrejme cena je vyrazne vysia ako za Nokie pripadne novy model od SE.
HTC je skor pre narocnejsiu skupinu ludi, ktory si potrpia na kvalitu, dizajn a vysoku vybavu.
Na Slovensku ma niektore mobilne telefony od HTC v ponuke O2 a recenzie su k nahliadnutiu na » www.fony.sk/index.php...
@45 o tejto značke som sa dozvedel pred niekoľkými rokmi, keď si bratranec chcel zaobstarať HTC Touch Diamond, vtedy ešte novinku. Prešlo niekoľko rokov a len teraz sa ponúka jeden z HTC konkrétne Hero v O2.
Túto značku môžeme nájsť aj pod názvom MDA alebo G1 pre T-Mobile a pre Orange SPV.
SE ma teraz trocha štve softwarom, ale to momentálne väčšina telefónov s nahratými aplikáciami od operátorov. Myslím, že o "najlepšej značke" sa nemôžeme veľmi rozprávať, nakoľko nikto nemá skúsenosti so všetkými modelmi a značkami mobilných telefónov. Koľko ľudí, toľko chutí...