myslím si, že všetky značky sú na jednej vlnovej dĺžke, záleží od typu ale vo finále ti musí sadnúť používateľské rozhranie. Každá zo značiek je niečím odlišná, mne najviac sedí Samsung ale ani CHUJAVEJ nie je zlý.
Počul som, že honor (ktorý je takou vlajkovou loďou Huawei) je veľmi kvalitne vyvedená záležitosť a obstojí aj v battli s appli. » gadgets.ndtv.com/huawei-honor-8-...
Navyše pred dvoma hodinami vyšiel statement, že Huawei sa teraz veľmi sústredí na to, aby behom dvoch rokov vyšachoval zo smartfónovej hry Apple. » fortune.com/2016/11/04/huaw...
@thrwtchr Honor je materská značka Huawei, avšak funguje samostatne, to znamená že majú napríklad odlišný marketing. A každá z týchto značiek má aj samostatné vlajkové lode, Huawei má P9 a od včerajška už Mate 9 a Honor má vlajkovú loď Honor 8.
A navyše henten výrok že "Huawei sa teraz veľmi sústredí na to, aby behom dvoch rokov vyšachoval zo smartfónovej hry Apple" je mega blbosť lebo Huawei sa len snaží stať sa 2. najväčším výrobcom, teda predbehnúť Apple. No nesnaží sa ho zničiť, zahubiť a pochovať, to neviem z kade máš..
@smartboy Dobre, tak som možno použil trochu hyperbolu, no... Popravde ma tieto veci veľmi nevzrušujú, používam smartfóny dovtedy, kým sa nepokazia a posledných niekoľko kusov som mal z druhej ruky, keďže si myslím, že v súčasnom krízovom stave kupovať stále nové veci je blbosť...
@zuzik97 záleží od kusu, sú aj pomalšie modely aj tie lepšie od spracovania až po výkon, aj tak sa všetky súčiaastky robia v číne takže je to jedno a vo finále je tam stále len adroid .. záleží už potom od toho čo si ktorý výrobca pridá a čo ti vyhovuje. Pred tým ako sa rozhodneš pre samotnú kúpu, skús navštívitť nejaký kamenný obchod kde si skúsiš ako sa to správa a či to vyhovuje, prípadne ak nietko tento telefón má ..
@Zuzik97 skús sa pozrieť na hej.sk na Huawei P8 lite alebo P9 lite. P8 lite mám ja a som veľmi spokojná. Ak by si si ho chcela objednávať z hej.sk mám pre teba zľavu, kde ušetríš pár euráčov pred Vianocami » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» gadgets.ndtv.com/huawei-honor-8-...
Navyše pred dvoma hodinami vyšiel statement, že Huawei sa teraz veľmi sústredí na to, aby behom dvoch rokov vyšachoval zo smartfónovej hry Apple.
» fortune.com/2016/11/04/huaw...
A navyše henten výrok že "Huawei sa teraz veľmi sústredí na to, aby behom dvoch rokov vyšachoval zo smartfónovej hry Apple" je mega blbosť lebo Huawei sa len snaží stať sa 2. najväčším výrobcom, teda predbehnúť Apple. No nesnaží sa ho zničiť, zahubiť a pochovať, to neviem z kade máš..