mam takých čo su mi nesympatický poprípade nemam rada ich štyl hudby....ale ak sa mi niekto nepači tak to nepočúvam a nespravam sa jak male decko, ako napr. Bieberovi hatery, čo o ňom všade píšu jaký je teplý a neviemčo ešte..... príde mi to primitívne. asi tak
Lady Gaga, Adele, Coldplay, Avenged Sevenfold, Majk Spirit a vlastne všetci známi zo Slovenska, Paramore, Pitbul a ten druhý dilino (fakt si nespomeniem teraz, v tejto silne mocnej chvíli, ako sa volá) a to je na zatiaľ všetko, nechce sa mi nad týmto uvažovať
@niikolka si muchotrávka vieš o tom? Ale Spirit čo..toho poznám iba od teba Keby ho nespomínaš ani neviem že niekto taký je A Rytmus..nejako ho mám u piči celého aký je Ale 1D sú všade dpč!
Myslím si že Nicky Minaj neznášam má veľký zadok ako balón, Michel Telo je dobrý ale len s pesničkou (nosa) ale JB je ten najhorší má na sebe 1kg make-up, Ale 1D je to najlepšie aj ony majú na sebe MAKE-UP ale videla som už ich aj bez toho a sú celkom pekný poznám ich 5mesiacov ale mám ich rada!!! 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D!!
podla mna je 1D najlepsia skupina na svete. pacia sa mi ich pesnicky su vesele plne zivota!!!!!! su fakt ddooobbbrrriiii. kto ich ma rad nech sa pripoji hned teraaaz. napiste ja vam ohladom 1D povie vsetko. tak cekujte ludia moji. cawes este sa uvidime. pa
@mucimimi@gumus2002 asi ste nepochopili anketu, vidno že vaše IQ sa aj rovná tomu akú hudbu počúvate.. alebo prípadne vášmu veku.. Anketa je o tom, ktorá skupina vám najviac lezie na nervy a nie ktorú máte radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(ak som to vyslabikovala zle, tak mi odpustite, cesta z krčmy z človekom narobí svoje :/ )
Justin Bieber- neriešim, tam nie je, čo riešiť
Majk Spirit- zaregistrovala som ho, ale nemám čo spieva ani ako
Robert Pattison- počula som o ňom jedine zo súmraku , čo som ani nevidela
Rytmus, mám na saláme, každý sme nejaký
Nicki Minaj- netuším kto je
Michel Telo- a zase netuším kto je
takže mi to je úplne jedno
ale ich tvorbu ani nepoznam / nemam potrebu si ich pustat
je tak nesimpaticky
tak hrozny ze mi s neeho naskakuju zimomriavky
a ten jeho babsky hlas ......???? no otras!!!
urcite si viber nicky minaj alebo one direction
pridam sa ku tebe lebo su lepsi ako ostatni
papapappapapapappapappapapa
skratke cawtw, pa
staraj sa o seba ty.......