Milujem Flow fight art KEd niekto rozprava ako jeho kamoš co ma ovcu a tu ovcu rpejebal bača čo ma psa a ten pes dokusal jezka ktorý sa vysrla v zahrade jedneho uja ktorý ma brata a ten brat ma syna ktorý chodí na kapueru a sám vyfackal 9viatich SBS károv to je najlepsie bojove umenie nasvete
lol, ze aikido na to treba chodit mozno 15 rokov aby sa to dalo nejak vyuzit v realite. Ked som mal asi 10 rokov chodil som na to rok a nie je to boji ale skor ako o uvolneni
lezenie na nervy, skakanie na pivo, orientacny beh domov z krcmy a plavanie v dlhoch... slovensku hadzanu netrenujem zatial a utekanie z roboty sa ma zatial netyka, este studujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Milujem Flow fight art KEd niekto rozprava ako jeho kamoš co ma ovcu a tu ovcu rpejebal bača čo ma psa a ten pes dokusal jezka ktorý sa vysrla v zahrade jedneho uja ktorý ma brata a ten brat ma syna ktorý chodí na kapueru a sám vyfackal 9viatich SBS károv to je najlepsie bojove umenie nasvete
MMA sa mi pacia najviac systema takisto
Najlepsie bojove umenie na obranu je aikido !!!!!!!!!!!!